Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Tilbud forsikring

Tilbud forsikring

Ønsker du at finde et godt tilbud på forsikringer, er NEXT Forsikring det helt rigtige valg for netop dig.

Vi tilbyder knivskarpe tilbud på forsikringer af forskellig art, og du har hos os mulighed for selv at sammensætte en forsikringsløsning, der passer specifikt til dig.

NEXT Forsikring tilbyder (modsat mange andre forsikringsselskaber) kundetilpassede løsninger, hvor du selv kan vælge, hvilke dækninger, du ønsker. Du vil derved selv kunne have indflydelse på, hvordan prisen på din forsikring skal se ud og selv vælge det tilbud på en forsikring, som du finder mest attraktivt.

Mange typer af forsikringer kan tegnes hos NEXT Forsikring

Såfremt du ønsker at finde et formidabelt tilbud forsikring, vil der være rig mulighed for at finde dette hos NEXT Forsikring på en række forskellige typer af forsikringer. Gennem os har du både mulighed for at finde favorable priser på:

  • Husforsikring
  • Bilforsikring
  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Hundeansvarsforsikring

I juni 2015 har Forbrugerrådet Tænk i en test af forsikringspriser kåret Next Forsikrings bilforsikring til at være ”Besdst i test”. Dette skyldes blandt andet, at du hos NEXT Forsikring kan finde yderst favorable priser på et hav af forskellige forsikringer. Herudover har du som kunde hos os også mulighed for selv at sammensætte din forsikring med de dækninger, som du mener, at du har behov for. Derved påvirker du selv den pris, som du skal betale for din forsikring, så den passer til dit behov – og ikke mindst dit budget.

Tilbud forsikring – beregn dine forsikringspriser på next.dk nu

Hvis du gerne vil finde det bedste tilbud på en forsikring, så kan du netop nu let og hurtigt beregne prisen på den/de typer af forsikringer, du ønsker via next.dk. Du skal blot indtaste dine oplysninger, hvorefter du vil blive præsenteret for et par forskellige forsikringsløsninger.

Find et godt tilbud på en forsikring hos next.dk i dag, og spar penge på dine forsikringer.

Se hvor nemt du kan få et tilbud forsikring fra NEXT Forsikring:


Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK