Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Sammenligne forsikringer

Sammenligne forsikringer

Det kan være en rigtig god idé at sammenligne forsikringer, da man som forbruger derved har mulighed for at danne sig et overblik over de omkostninger, der vil være forbundet med at tegne sin forsikring.

Der kan være stor forskel på forsikringspriser, og det er vigtigt, at man som køber af en forsikring ser sig godt for (tænker sig godt om) .

Sådan bør du sammenligne forsikringer

Når du som forbruger skal sammenligne forsikringer, så er det naturligvis først og fremmest væsentligt at kigge på prisen, så du ikke vælger en løsning, der er for dyr. Dog er det ikke blot prisniveauet, som er det eneste væsentlige at se på. En anden ting som bestemt også er mindst lige så vigtig er naturligvis, hvad den konkrete forsikring dækker over.

Nogle forsikringer har en mere omfattende dækning end andre og derfor, er det også i høj grad noget, som man skal tage med i sine overvejelser.

Køb billig byg-selv forsikring hos NEXT Forsikring

Hvis du er på jagt efter en god og billig forsikring, så kan du være stensikker på, at NEXT Forsikring er et rigtig godt sted at starte. Her kan du købe en god og billig forsikring, hvor du selv kan påvirke prisen ved at vælge, hvilke dækninger du ønsker.

Dette er med til at gøre dine forsikringspriser ekstra fordelagtige, når du vælger at tegne din forsikring igennem os.

Vi har lavet en nem og simpel beregner, som vil gøre det muligt for dig let og hurtigt at sammenligne forsikringer både i forhold til pris og dækning, så du kan udvælge netop den løsning, som passer bedst til netop dit behov.

Benyt vores gratis prisberegner i dag

Du kan netop nu benytte dig af vores smarte og praktiske prisberegner på next.dk, som giver dig mulighed for at sammenligne priser og dækninger på alle vores forsikringer. Du skal blot indtaste få oplysninger, hvorefter du vil få vist flere forskellige typer af forsikringsløsninger. Ved at sammenligne forsikringer på next.dk har du mulighed for at finde den løsning, som passer til netop dit budget, og du er dermed sikret en favorabel pris på din forsikring.

NEXT Forsikring kåret som bedst i test

Forbrugerrådet Tænk har i juni 2015 lavet en test, som gik ud på at sammenligne forsikringer og herefter udpege de mest attraktive forsikringer ud fra en kombination af dækninger og pris. Blandt andet grundet de fordelagtige priser blev NEXT Forsikrings bilforsikring her kåret som værende ”Bedst i test”. Med andre ord kan du som forbruger være sikker på, at du ved at tegne din forsikring gennem next.dk kan få meget ud af dine penge.

Se mere om NEXT Forsikring er her:


Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK