Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Pris bilforsikring

Pris bilforsikring

Vil du gerne finde den bedste pris på din bilforsikring, er NEXT Forsikring det helt rigtige sted at lede. Her kan du finde gode priser på forsikringer til en lang række forskellige typer af biler, og du har mulighed for at få en forsikring, der specifikt er tilpasset netop dine behov.

Hvilke ting spiller en afgørende rolle for priserne på en bilforsikring?

I forbindelse med, at du som bilejer skal ud for at finde det bedste sted at tegne en forsikring, vil der være en række forskellige faktorer, som kan have en afgørende indflydelse på, hvor meget eller lidt du ender med at skulle betale for din forsikring. Prisen på en bilforsikring er i særlig høj grad påvirket af:

  • Hvor gammel brugeren er
  • Hvor i landet brugeren er bosiddende
  • Hvilken biltype der skal forsikres
  • Hvor mange år bilejer har haft kørekort og egen bil
  • Hvor mange år bilejer har kørt uden skader

Udover ovenævnte ting er det også i høj grad af afgørende betydning for din pris bilforsikring, om du udelukkende ønsker at få den lovpligtige ansvarsforsikring på din bil, eller du herudover også gerne vil have kaskodækning.

Byg-selv bilforsikring tilpasset specifikt til dig

Hos NEXT Forsikring adskiller vi os væsentligt fra mange andre forsikringsselskaber, da du som kunde hos os har mulighed for selv at vælge, hvilke konkrete dækninger, du gerne vil have skal være en del af din bilforsikring. Udover de obligatoriske dækninger som altid er en del af din forsikring, er der også mulighed for at tilkøbe ekstra dækninger efter ønske og behov, og det betyder, med andre ord, at du selv har mulighed for at påvirke prisen på forsikring af din bil.

Beregn pris bilforsikring på next.dk i dag

Det er hurtigt og nemt at beregne prisen på en bilforsikring i dag. På next.dk har vi lavet en beregner, som gør, at du let og hurtigt kan danne dig et overblik over prisen på din bilforsikring på baggrund af dine indtastede oplysninger som alder, bopæl, biltype og kørselserfaring.

Benyt vores smarte og nemme beregner i dag, og find den bedste pris bilforsikring, som passer til dig og dine behov.

Se hvor nemt det er at få en pris bilforsikring hos NEXT Forsikring:


BEREGN BILFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK