Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

Vi er fremtidens forsikring

Se mere om hvem vi er

Om NEXT Forsikring

NEXT Forsikring er startet som et joint venture mellem selskaberne Zitcom A/S og NEM Forsikring A/S. Zitcom har i mere end 15 år leveret intelligente it-løsninger inden for bl.a. hosting- og telebranchen, mens NEM Forsikring har mere end 100 års erfaring inden for formidling af forsikringer.

Vi har altså kombineret de traditionelle forsikringsdyder med nutidens teknologiske muligheder og derved skabt et online forsikringsunivers, hvor kunderne selv kan administrere deres forsikringer.

NEXT Forsikring gik i luften 25. november 2013

Vores mission

Det er egentlig meget simpelt – hos NEXT Forsikring vil vi gerne tilbyde kunderne et attraktivt alternativ til de traditionelle forsikringsselskaber. Vi forsøger at udnytte nutidens teknologi bedst muligt, og derved skære ned på forsikringsbranchens traditionelle salgs- og administrationsomkostninger. Samtidig vil vi gerne gøre forsikringer mere gennemskuelige for den enkelte forbruger og give muligheden for, at man kan betjene sig selv online.

Vi udstiller værktøjerne, og har du så selv lyst til at udregne og bestille dine forsikringer, så kvitterer vi til gengæld med kvalitetsforsikringer til lave priser, hvor vi ikke er gået på kompromis med den gode dækning.

E-HANDELSPRISEN 2016

NEXT Forsikring er vinder af kategorien
Bedste B2C - virksomhed fra 25 - 75 mio kr.


Læs mere

Vi er frontløbere indenfor fremtidens forsikring og bliver tit nævnt af:Se hvad medierne siger om os
Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK