Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Lovpligtige forsikringer

Lovpligtige forsikringer

I Danmark er det fra statslig side bestemt, at man som privatperson er forpligtet til at have en række af forskellige typer forsikringer.

Hvis du ønsker at tegne lovpligtige forsikringer til nogle fordelagtige priser, vil der være god mulighed for dette hos NEXT Forsikring.

I juni 2015 har Forbrugerrådet Tænk kåret NEXT Forsikrings bilforsikring som værende ”Bedst i test”. I testen har Tænk sammenlignet en række danske forsikringsselskaber og forsikringsformidlere og sammenlignet blandt andet på prisniveau og dækningsgrad.

Med andre ord kan du som forbruger trygt lade dit valg falde på NEXT Forsikring, hvis du ønsker at tegne forsikringer.

Lovpligtige forsikringer indenfor motoriserede køretøjer

Som ejer af en bil, motorcykel eller knallert er det et krav, at man har tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring.

Din ansvarsforsikring går ind og dækker de skader, som du måtte forvolde andre mennesker eller andre menneskers ting ude i trafikken.

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi ansvarsforsikringer til en lang række forskellige typer af biler til nogle af landets bedste priser.

Lovpligtig hundeforsikring

Hvis du er hundeejer, er det lovpligtigt at have tegnet en ansvarsforsikring til sin hund. Hvis en hund eksempelvis løber ud på vejen og forårsager et færdselsuheld, vil du som hundeejer kunne blive gjort ansvarlig for de skader, som hunden måtte være skyld i. Det er netop her, hundeforsikringen kommer ind i billedet som en af de lovpligtige forsikringer, du skal have.

Hvis du ønsker at tegne en hundeansvarsforsikring, har du hos NEXT mulighed for at tegne en forsikring med netop de dækninger, som passer til dine ønsker og behov.

Brandforsikring

Som sådan er en brandforsikring til dit hus ikke direkte lovpligtig, men da de fleste banker og realkreditinstitutter kræver, at du har tegnet en brandforsikring, er det en rigtig god idé at tegne den. En brandforsikring kan indgå som en del af din husforsikring som boligejer, og du har mulighed for at finde husforsikringer til yderst favorable priser gennem next.dk.

Spar penge på lovpligtige forsikringer hos Next Forsikring

Hvis du godt kunne tænke dig at komme til at spare penge på dine forsikringer, kan du med fordel tegne dine lovpligtige forsikringer gennem NEXT Forsikring. Vi tilbyder en lang række forskellige typer af forsikringer til særdeles fordelagtige priser. Du kan selv beregne prisen på netop de lovpligtige forsikringer, du ønsker, via next.dk nemt og hurtigt.

Se mere om hvem NEXT Forsikring er her:


Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK