Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Beregn prisen på din husforsikring

Beregn prisen på din husforsikring

Hvis du er boligejer og ønsker at få en husforsikring til en fornuftig pris, kan vi hos NEXT Forsikring hjælpe dig med dette ønske. Vi tilbyder husforsikringer til boligejere overalt i landet, der ønsker at være dækket i tilfælde af, at der skulle forekomme skader på boligen.

En husforsikring pris kan være meget varierende afhængig af, hvad man som boligejer ønsker, at den pågældende forsikring skal dække. Det er ikke altid sådan, at en husforsikring dækker de samme ting. Der kan sagtens være stor forskel på indholdet af en husforsikring og derfor, er det altid vigtigt at holde godt øje med, hvad indholdet i ens forsikring er, når man køber en husforsikring. For dig som boligejer gælder det naturligvis om at få den bedste husforsikring pris, hvor du samtidig vil få mest muligt for dine penge. Hvis du ønsker at finde et attraktivt tilbud på en forsikring til din bolig, kan vi hos NEXT Forsikring give dig en særdeles attraktiv pris, hvor du kan spare penge samtidig med, at du som boligejer kan føle dig tryg.

Hvad dækker en husforsikring fra NEXT Forsikring?

Såfremt du er på jagt efter en husforsikring, der kan sikre, at du som boligejer er dækket i tilfælde af en lang række forskellige typer af skader, har du hos NEXT Forsikring rig mulighed for at tegne dig en forsikring, som vil dække dig i en lang række forskellige tilfælde. Vi kan give dig en husforsikring pris, som bl.a. kan indeholde:

  • Husejeransvar
  • Bygningsbrand
  • Bygningskasko
  • Glas og sanitet
  • Retshjælp
  • Rør- og kabelskader
  • Stikledning
  • Insekt- og svampskader
  • Råd
  • Udvidet dækning

Hos os har du mulighed for selv at skræddersy netop den løsning, som passer til dig, og vi kan tilbyde dig en husforsikring pris, som er særdeles konkurrencedygtig.

Få en formidabel husforsikring pris hos NEXT Forsikring i dag

Såfremt du ønsker at få skræddersyet en løsning, som passer specifikt til netop dine ønsker, kan vi hos NEXT Forsikring tilbyde dig en særdeles fordelagtig pris på en husforsikring, hvor du som boligejer kan være stensikker på at få meget ud af dine penge.

Vi tilbyder nemlig byg-selv løsninger, hvor du selv kan vælge, hvilke ting du gerne vil have, at din husforsikring dækker. På denne måde har du mulighed for selv at vælge, hvilke dækninger du mener, at du har behov for. Derved får du en fordelagtig løsning, som er tilpasset til dig og dit budget.

Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at få forsikret din bolig igennem NEXT Forsikring, at du altid mere end velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på chatten og besvare dine mails. Du har også mulighed for selv at beregne prisen på din forsikring direkte via vores hjemmeside. Det er både let og hurtigt at beregne prisen på en forsikring til netop din bolig via vores brugervenlige og lette prisberegner.

Se hvor nemt du beregner beregn prisen på din husforsikring her:


BEREGN HUSFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Husforsikring?
Har lige været inde på next hjemmeside og lave beregninger på om det kunne betale sig at flytte mine forsikringer over til next forsikring. Havde nogle spørgsmål til dette og fik meget hurtigt svar. Sparede flere tusind kroner om året så nu er mine forsikringer flyttet over til next

Carsten Kjærsgaard

Vordingborg, DK

Online forsikring med Next er Nemt. Lige fra tilbud til opsæt og betaling. Så bare bliv kunde her, nemt og MEGET billigt. Når forsikring sælger ringer og vil give tilbud, så trækker de sig altid, når jeg siger hvor jeg er forsikret, det er min garanti for at jeg har en god pris.

Morten Frost Larsen

Bjerre, DK

Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK