Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

TANDSKADEFORSIKRING


Tandskadedækning/Tandskadeforsikring

Når du har en ulykkesforsikring hos NEXT Forsikring, har du også helt automatisk en tandskadeforsikring. Hos os er tandskade nemlig en obligatorisk dækning under vores heltidsulykkesforsikring, fritidsulykkesforsikring og børneulykkesforsikring.

Hvad dækker tandskadeforsikringen til din ulykkesforsikring hos NEXT Forsikring?

Din ulykkesforsikring med tandskadeforsikring hos os dækker tandskader, der sker som direkte følge af et ulykkestilfælde. Hvis du eksempelvis cykler på arbejde eller en af dine børn cykler til skole, falder på cyklen og skader sine tænder. En sådan tandskade vil være dækket af tandskadeforsikringen under ulykkesforsikringen hos NEXT Forsikring.

Tandskadeforsikringen dækker også:

  • Tandproteser, der beskadiges i forbindelse med et ulykkestilfælde, når protesen sidder på plads i munden, og når ulykkestilfældet i øvrigt har medført legemsbeskadigelse.

Hvad er ikke dækket af tandskadeforsikringen til din ulykkesforsikring hos NEXT Forsikring?

Hos NEXT Forsikring er tandskader opstået ved tygning ikke dækket under tandskadedækningen. Hvis du eksempelvis spiser et stykke brød, hvori der er en sten, du tygger på og på grund af stenen knækker en tand, kan du ikke få erstatning fra din tandskadeforsikring hos NEXT Forsikring. I et sådan tilfælde skal du søge erstatning for tandskaden det sted, hvor du købte varen. I et sådan tilfælde er det vigtigt, at du gemmer genstanden, som forårsagede tandskaden, da den vil være dit bevis.

Hvor meget dækker tandskadeforsikring under din ulykkesforsikring hos NEXT Forsikring?

Hos NEXT Forsikringen dækker vi altid tandskader efter regningen. Det betyder, at vi betaler den udgift, der måtte være til tandlægebehandlingen, uden du skal betale selvrisiko.

Billig ulykkesforsikring med tandskadeforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres ulykkesforsikring, som automatisk indeholder dækning for tandskade. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og store administrative omkostninger væk, der betyder, vi kan tilbyde en af markedets billigste ulykkesforsikringer med dækning for tandskade. Dette gør vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores ulykkesforsikring med tilhørende dækning for tandskade.

Beregn en pris på din ulykkesforsikring med tandskade som dækning hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan beregne en billig ulykkesforsikring med tandskadeforsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din ulykkesforsikring med dækning for tandskade. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din ulykkesforsikring med tandskadeforsikring.

Hvad siger vores kunder om vores Ulykkesforsikring?
Deres beregnings system fungerer perfekt og man kan med det samme se præcis hvor meget man kan spare. Syntes virkelig priserne er skarpe og så er jeg også 100% tryg ved at benytte Next.dk - helt bestemt 5 stjerne og anbefalingsværdigt!

Joakim Johnson Kruse

Aarhus, EE

👍 for next.dk, dejligt med online selvbetjening. Og meget nemt at bestille og have overblik over sine forsikringer på nettet.

Lars Mølbæk

Kolding, DK

NEXT Ulykkesforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Heltidsdækning

Læs mere

Fritidsdækning

Læs mere

Børnedækning

Læs mere

Behandlingsudgifter

Læs mere

Invaliditetsdækning

Læs mere

Tandskadedækning

Læs mere

Dødsfaldsdækning

Læs mere

Dobbelt Kompensation

Læs mere

Fører af MC/EU-Knallert

Læs mere

Farlig sport

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os