Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

HELTIDSULYKKESFORSIKRING


Ulykkesforsikring med heltid som dækning

Hos NEXT Forsikring kan du få en god og dækkende ulykkesforsikring med heltidsdækning. Med en heltidsulykkesforsikring fra NEXT Forsikring vil du have en heltidsforsikring, som gør, at du er godt dækket ind, hvis du som følge af et ulykkestilfælde får et varigt mén.

Med en heltidsulykkesforsikring hos os er du også automatisk dækket, hvis du får en tandskade som følge af en ulykke.

Hvad betyder heltidsforsikring/heltidsdækning til ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring med heltidsdækning betyder, at forsikringen dækker dig 24 timer i døgnet. En heltidsforsikring vil altså også gå ind og dække, hvis du skulle komme ud for en ulykke, mens du er på arbejde. Prisen på en heltidsulykkesforsikring er derfor, udover dækningssummer, også beregnet efter, hvilken beskæftigelse du har.

I NEXT Forsikring får du erstatning fra din ulykkesforsikring, hvis du som følge af en ulykke skulle få et varigt på minimum 5 %. Denne méngrad er gældende, uanset om du vælger en ulykkesforsikring med heltid eller fritid som dækning.

Det kan eksempelvis være, at du har været involveret i et færdselsuheld, hvor du er kommet til skade. Du får efterfølgende konstateret, at du på grund af denne ulykke har fået et varigt mén på 10 %. Hvis du på din ulykkesforsikring har en invaliditetssum på 1.000.000 kr., vil du i dette tilfælde få udbetalt en erstatning på 100.000 kr. fra din ulykkesforsikring, da du har fået konstateret et varigt mén på 10 % som følge af ulykken.

Har jeg behov for en heltidsulykkesforsikring, hvis jeg har forsikring gennem mit arbejde?

Hvis du har et arbejde, vil du derigennem være dækket af din arbejdsgivers arbejdsskadeforsikring. I Danmark er det nemlig lovpligtig, at enhver arbejdsgiver skal sørge for at tegne en arbejdsskadeforsikring. Hvis du har en ulykkesforsikring med heltidsdækning, og du ved en ulykke på arbejdspladsen får et varigt mén, så vil du altså modtage udbetaling både fra din egen ulykkesforsikring med heltidsdækning samt arbejdsskadeforsikringen.

Billig heltidsulykkesforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres ulykkesforsikring, hvor man let kan tilvælge heltid som dækning. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og store administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste heltidsulykkesforsikringer. Dette gør vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores ulykkesforsikring.

Beregn en pris på din ulykkesforsikring med heltid som dækning hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan beregne en billig ulykkesforsikring, hvortil du let kan vælge heltid som dækning. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din heltidsulykkesforsikring. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din ulykkesforsikring med heltidsdækning.

Hvad siger vores kunder om vores Ulykkesforsikring?
Deres beregnings system fungerer perfekt og man kan med det samme se præcis hvor meget man kan spare. Syntes virkelig priserne er skarpe og så er jeg også 100% tryg ved at benytte Next.dk - helt bestemt 5 stjerne og anbefalingsværdigt!

Joakim Johnson Kruse

Aarhus, EE

👍 for next.dk, dejligt med online selvbetjening. Og meget nemt at bestille og have overblik over sine forsikringer på nettet.

Lars Mølbæk

Kolding, DK

NEXT Ulykkesforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Heltidsdækning

Læs mere

Fritidsdækning

Læs mere

Børnedækning

Læs mere

Behandlingsudgifter

Læs mere

Invaliditetsdækning

Læs mere

Tandskadedækning

Læs mere

Dødsfaldsdækning

Læs mere

Dobbelt Kompensation

Læs mere

Fører af MC/EU-Knallert

Læs mere

Farlig sport

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os