Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

FRITIDSULYKKESFORSIKRING


Ulykkesforsikring med fritid som dækning

NEXT Forsikring tilbyder dig en attraktiv ulykkesforsikring med fritidsdækning. En fritidsulykkesforsikring fra NEXT Forsikring vil gå ind og dække, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid og får et varigt mén.

Med en ulykkesforsikring fra os er du også automatisk dækket, hvis dine tænder kommer til skade som følge af en ulykke. Tandskade er nemlig en obligatorisk dækning hos NEXT Forsikring, uanset om du vælger en ulykkesforsikring med heltid eller fritid som dækning.

Hvad betyder fritidsforsikring/fritidsdækning til ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring med fritidsdækning betyder, at du er dækket uden for den tid, hvor du er på arbejde. Det vil altså sige, du har dækning fra din ulykkesforsikring i din fritid, hvis du skulle komme ud for en ulykke og heraf få et varigt mén. I din arbejdstid vil du være dækket af din arbejdsgivers lovpligtige arbejdsskadeforsikring.

Hos NEXT Forsikring får du erstatning fra din ulykkesforsikring med fritidsdækning, hvis du som følge af en ulykke i din fritid skulle få konstateret et varigt på minimum 5%.

Det kan eksempelvis være, at du en søndag er ude at cykle. Du vælter ved et uheld på cykelturen og kommer til skade. Efter uheldet på cykelturen får du konstateret, at du har fået et varigt mén på 20 % som følge af ulykken. Hvis du på din ulykkesforsikring med fritidsdækning har en invaliditetssum på 1.000.000 kr., vil du få udbetalt 20 % af denne sum i erstatning. Du vil altså i dette tilfælde få udbetalt 200.000 kr. i erstatning fra din ulykkesforsikring med fritidsdækning, da du har fået konstateret et varigt mén på 20 % som følge af ulykken, du var ude for på cykelturen.

Er der nogle krav til, at man kan få en fritidsulykkesforsikring hos NEXT Forsikring?

Du skal være lønmodtager og have en arbejdsuge på mindst 25 timer, før du kan tegne en ulykkesforsikring med fritidsdækning.

Er du fx selvstændig, arbejdsledig, studerende, på efterløn, pensionist eller arbejder mindre end 25 timer om ugen, så skal du i stedet tegne en ulykkesforsikring med heltidsdækning.

Billig fritidsulykkesforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres ulykkesforsikring, hvor man let kan tilvælge fritid som dækning. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og store administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste fritidsulykkesforsikringer. Dette formår vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores ulykkesforsikring med fritid som dækning.

Beregn en pris på din ulykkesforsikring med fritid som dækning hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan beregne en billig ulykkesforsikring, hvortil du let kan vælge fritid som dækning. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din fritidsulykkesforsikring. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din ulykkesforsikring med fritidsdækning.

Hvad siger vores kunder om vores Ulykkesforsikring?
Deres beregnings system fungerer perfekt og man kan med det samme se præcis hvor meget man kan spare. Syntes virkelig priserne er skarpe og så er jeg også 100% tryg ved at benytte Next.dk - helt bestemt 5 stjerne og anbefalingsværdigt!

Joakim Johnson Kruse

Aarhus, EE

👍 for next.dk, dejligt med online selvbetjening. Og meget nemt at bestille og have overblik over sine forsikringer på nettet.

Lars Mølbæk

Kolding, DK

NEXT Ulykkesforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Heltidsdækning

Læs mere

Fritidsdækning

Læs mere

Børnedækning

Læs mere

Behandlingsudgifter

Læs mere

Invaliditetsdækning

Læs mere

Tandskadedækning

Læs mere

Dødsfaldsdækning

Læs mere

Dobbelt Kompensation

Læs mere

Fører af MC/EU-Knallert

Læs mere

Farlig sport

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os