Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

BØRNEULYKKESFORSIKRING


Ulykkesforsikring til dine børn

NEXT Forsikring tilbyder dig en god og attraktiv børneulykkesforsikring til dine børn.

Hvad dækker en børneulykkesforsikring/børneforsikring?

En børneulykkesforsikring dækker dit barn 24 timer i døgnet. Ulykkesforsikringen til dit barn går ind og dækker, hvis dit barn skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke, der medfører et varigt mén.

Det kan eksempelvis være, at dit barn kommer ud for en ulykke og får konstateret et varigt mén på 5 %. Hvis du på dit barns ulykkesforsikring med børnedækning har en invaliditetssum på 1.000.000 kr., vil der ydes en erstatning på 5 % af denne sum. Der vil altså i dette tilfælde blive udbetalt 50.000 kr. i erstatning fra børneulykkesforsikring, da dit barn har fået konstateret et varigt mén på 5 % som følge af ulykken.

Ligesom NEXT Forsikrings traditionelle ulykkesforsikringer indeholder en børneforsikring også helt automatisk dækning for tandskader. Det betyder, at dit barn med en børneulykkesforsikring vil få dækket tandskader sket som følge af et ulykkestilfælde.

En ulykkesforsikring med børnedækning hos NEXT Forsikring indeholder også en fast sum for begravelseshjælp.

Ulykkesforsikring hos NEXT Forsikring: Børn under 2 år er gratis medforsikret

Har du som forældre selv en ulykkesforsikring hos NEXT Forsikring, vil dit barn helt automatisk være gratis medforsikret under din ulykkesforsikring, indtil din søn eller datter fylder 2 år. Det vil sige, at dine børn de første 2 år af deres levetid er dækket af din ulykkesforsikring hos os, også selvom de ikke er påført forsikringen.

Vi anbefaler dog altid, at du tager kontakt til os, når barnet er døbt eller navngivet, da vi så kan tilføje barnet på din ulykkesforsikring.

Børneulykkesforsikring hos NEXT Forsikring: Når dit barn er blevet 2 år

Når dit barn fylder eller er fyldt 2 år, skal du sørge for at oprette en børneforsikring til ham eller hende. Hos NEXT Forsikring beregner man en børneulykkesforsikring på samme måde som en traditionel ulykkesforsikring.

Vores brugervenlige forsikringsplatform ved helt automatisk, når du i beregningen indtaster barnets alder, at der skal tegnes en ulykkesforsikring med børnedækning.

Børneulykkesforsikring hos NEXT Forsikring: Udløber når dit barn fylder 18 år

Når dit barn er fyldt 18 år, skal børneulykkesforsikringen ændres fra en børneulykke til en voksenulykke med enten heltids- eller fritidsdækning. Børneulykkesforsikringen fortsætter dog efter, at dit barn er fyldt 18 år, indtil forsikringen har hovedforfald.

Hos NEXT Forsikring kontakter vi dig automatisk, når børnedækningen på dit barns ulykkesforsikring udløber, og der skal tegnes en almindelig ulykkesforsikring.

Med børneulykkesforsikring fra NEXT Forsikring betaler du altid kun for et barn

Uanset antallet af børn så betaler du altid kun for en af dine børns ulykkesforsikringer med børnedækning hos NEXT Forsikring – det synes vi er fair.

Hvad siger vores kunder om vores Ulykkesforsikring?
Deres beregnings system fungerer perfekt og man kan med det samme se præcis hvor meget man kan spare. Syntes virkelig priserne er skarpe og så er jeg også 100% tryg ved at benytte Next.dk - helt bestemt 5 stjerne og anbefalingsværdigt!

Joakim Johnson Kruse

Aarhus, EE

👍 for next.dk, dejligt med online selvbetjening. Og meget nemt at bestille og have overblik over sine forsikringer på nettet.

Lars Mølbæk

Kolding, DK

NEXT Ulykkesforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Heltidsdækning

Læs mere

Fritidsdækning

Læs mere

Børnedækning

Læs mere

Behandlingsudgifter

Læs mere

Invaliditetsdækning

Læs mere

Tandskadedækning

Læs mere

Dødsfaldsdækning

Læs mere

Dobbelt Kompensation

Læs mere

Fører af MC/EU-Knallert

Læs mere

Farlig sport

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os