Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

ANSVARSFORSIKRING TIL KNALLERT


Ansvar

I Danmark er det et lovkrav, at man tegner en ansvarsforsikring til sin knallert eller scooter. Hos NEXT Forsikring kan du tegne den lovpligtige ansvarsdækning, så du er sikret imod et eventuelt erstatningsansvar, som du kan pådrage dig.

Ansvarsforsikringen dækker dit erstatningsansvar, hvis du skulle være så uheldig at komme til at forvolde skade på andre personer eller ting som følge af et uheld på din knallert eller scooter.

Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK

NEXT Knallertforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os