Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

KnallertforsikringNEXT Knallertforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

BEREGN KNALLERTFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK

Godt at vide

BETINGELSER

Læs mere

Godt at vide om knallertforsikring

Hos NEXT Forsikring kan du få en god og billig knallertforsikring. Med en knallertforsikring fra os er du dækket i forhold til ansvarsskader, din lille knallert (30), store knallert (45) eller scooter måtte forårsage på andre mennesker eller deres ejendele i trafikken.

Skal jeg have en forsikring på min knallert?

Ja, du skal sørge for at tegne en knallertforsikring, der indeholder dækning for ansvarsskader. I Danmark er det lovpligtig ifølge Færdselsloven, at alle motorkøretøjer, som kører på de danske veje har en ansvarsforsikring. Derfor skal du sørge for at tegne en ansvarsforsikring, når du ejer en knallert eller scooter.

Gode ting at huske i forhold til forsikring, når man ejer en stor knallert (45)

Udover at sørge for at tegne en knallertforsikring, som indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring, er det også en god ide at sørge for, at man er ordentlig dækket i forhold til sin ulykkesforsikring, når man er ejer af en stor knallert (45).

Hos NEXT Forsikring er det vigtigt, at man sørge for at udvide sin ulykkesforsikring, så den også dækker, når man er fører af en stor knallert (en EU-45 knallert). Man kan nemlig ikke udvide sin knallertforsikring, så den dækker, hvis man skulle komme til skade, mens man kører på sin store knallert. Hvis ikke man har sørget for at udvide sin ulykkesforsikring med dækning for skader, når man er fører af en stor knallert, kan man risikere ikke at få fuld erstatning, hvis man skulle komme til skade ved kørsel på sin store knallert og heraf får et varigt mén.

Hvis du har en knallertforsikring hos NEXT Forsikring til en lille knallert (30) samt en ulykkesforsikring, er det ikke nødvendigt at udvide forsikringen, så den dækker skader ved kørsel på knallerten. Det er kun nødvendigt, hvis man er fører af en stor knallert (45) eller en motorcykel.

Ingen selvrisiko på din knallertforsikring hos NEXT Forsikring

Når du har tegnet en billig knallertforsikring hos os, som indeholder en ansvarsforsikring til din knallert, vil du ikke skulle betale selvrisiko, hvis du skulle få en ansvarsskade, som skal dækkes af din knallertforsikring.

Billig knallertforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres knallertforsikring. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste knallertforsikringer. Dette gør vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores knallertforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til din knallert hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvad en knallertforsikring koster hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne din knallertforsikrings pris. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på forsikringen til din store knallert, lille knallert eller scooter.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os