Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

KnallertforsikringNEXT Knallertforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

BEREGN KNALLERTFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?

Godt at vide

BETINGELSER

Læs mere

Godt at vide om knallertforsikring

Hos NEXT Forsikring kan du få en god og billig knallertforsikring. Med en knallertforsikring fra os er du dækket i forhold til ansvarsskader, din lille knallert (30), store knallert (45) eller scooter måtte forårsage på andre mennesker eller deres ejendele i trafikken.

Skal jeg have en forsikring på min knallert?

Ja, du skal sørge for at tegne en knallertforsikring, der indeholder dækning for ansvarsskader. I Danmark er det lovpligtig ifølge Færdselsloven, at alle motorkøretøjer, som kører på de danske veje har en ansvarsforsikring. Derfor skal du sørge for at tegne en ansvarsforsikring, når du ejer en knallert eller scooter.

Gode ting at huske i forhold til forsikring, når man ejer en stor knallert (45)

Udover at sørge for at tegne en knallertforsikring, som indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring, er det også en god ide at sørge for, at man er ordentlig dækket i forhold til sin ulykkesforsikring, når man er ejer af en stor knallert (45).

Hos NEXT Forsikring er det vigtigt, at man sørge for at udvide sin ulykkesforsikring, så den også dækker, når man er fører af en stor knallert (en EU-45 knallert). Man kan nemlig ikke udvide sin knallertforsikring, så den dækker, hvis man skulle komme til skade, mens man kører på sin store knallert. Hvis ikke man har sørget for at udvide sin ulykkesforsikring med dækning for skader, når man er fører af en stor knallert, kan man risikere ikke at få fuld erstatning, hvis man skulle komme til skade ved kørsel på sin store knallert og heraf får et varigt mén.

Hvis du har en knallertforsikring hos NEXT Forsikring til en lille knallert (30) samt en ulykkesforsikring, er det ikke nødvendigt at udvide forsikringen, så den dækker skader ved kørsel på knallerten. Det er kun nødvendigt, hvis man er fører af en stor knallert (45) eller en motorcykel.

Ingen selvrisiko på din knallertforsikring hos NEXT Forsikring

Når du har tegnet en billig knallertforsikring hos os, som indeholder en ansvarsforsikring til din knallert, vil du ikke skulle betale selvrisiko, hvis du skulle få en ansvarsskade, som skal dækkes af din knallertforsikring.

Billig knallertforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres knallertforsikring. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste knallertforsikringer. Dette gør vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores knallertforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til din knallert hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvad en knallertforsikring koster hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne din knallertforsikrings pris. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på forsikringen til din store knallert, lille knallert eller scooter.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os