Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

RETSHJÆLP


Retshjælpsforsikring

Når du tegner en indboforsikring hos NEXT Forsikring, så indeholder forsikringen helt automatisk dækning for retshjælp. Retshjælpsforsikringen er nemlig en obligatorisk dækning under indboforsikringen hos os.

Hvad dækker retshjælpsforsikringen?

En retshjælpsforsikring er en forsikring, der kan gå ind og dække omkostninger ved visse retssager om private forhold. Nærmere er retshjælpsforsikrings formål at dække udgifter til sagsomkostninger ved private retstvister, som kan indbringes for domstole eller voldgiftsretten. Disse private retstvister må ikke have forbindelse med den eller de forsikredes erhvervsudøvelse. Forsikringsbetingelserne for retshjælpsdækningen er ens for alle forsikringsselskaber, og det er derfor ikke nødvendigt for dig som forsikringskunde at skulle tage stilling til, hvordan retshjælpsforsikringen dækker hos forskellige forsikringsudbydere.

Desuden er dækning til udgifter under retshjælpsforsikring betinget af, at du har søgt hjælp fra en advokat, der har påtaget sig sagen.

Hvad dækker retshjælpsforsikringen ikke?

Det er ikke alle retssager om private forhold, retshjælpsforsikringen kan gå ind og dække sagsomkostningerne for.

Retshjælpsforsikringen dækker eksempelvis ikke:

  • Retshjælp til skattesager
  • Retshjælp til visse skilsmisse- og arvespørgsmål
  • Retshjælp til inkassosager
  • Retshjælp til straffesager mod den forsikrede person/personer
  • Retshjælp til sager i forbindelse med den forsikredes erhverv
  • Retshjælp til tvister med offentlige myndigheder

Hvordan gør man brug af retshjælpsforsikringen?

Når du skal gøre brug af din retshjælpsdækning under indboforsikringen, er det vigtigt, at du først sørger for at kontakte en advokat. Din advokat vil hjælpe dig med og vejlede dig om, hvad du skal gøre. Vil advokaten tage din sag, og mener din advokat, at din retshjælpsforsikring muligvis vil dække dine omkostninger i forbindelse med sagen, så vil din advokat sørge for at anmelde sagen som en skade til det sted, hvor du er forsikret.

Det er vigtigt, du er opmærksom på, at du ikke har mulighed for at få betalt dine udgifter til advokat og retssag før, at dit forsikringsselskab har givet sin accept til, at din retshjælpsforsikring kan gå ind og dække dine sagsomkostninger.

Billig indboforsikring med retshjælp hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres indboforsikring med dækning for retshjælp. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste indboforsikringer med retshjælp. Dette gør vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores indboforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til dit indbo med retshjælp hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan beregne en billig indboforsikring, der automatisk indeholder en retshjælpsforsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din indboforsikring med retshjælp. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din indboforsikring, hvor retshjælp er en obligatorisk dækning.

Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os