Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

RETSHJÆLP


Retshjælp

Når du tegner en indboforsikring hos NEXT Forsikring, indeholder den automatisk dækning af retshjælp.

Hvad dækker en retshjælpsforsikring?

En retshjælpsforsikring dækker udgifter til sagsomkostninger ved visse private retstvister. Det kan være tvister omkring erstatningsager, boligretsager m.m. Med en retshjælpsdækning kan du altså få dækket en del af dine udgifter i forbindelse med en privat retssag.

Vigtigt at kontakte advokat først

Vi anbefaler altid, at du starter med at kontakte en advokat. Advokaten kan hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt sagen opfylder kriterierne for retshjælpsdækning, ligesom det også er advokaten, der sender ansøgningen til selskabet.

Få en billig indboforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig indboforsikring, hvor retshjælp er en automatisk del af forsikringen. Du kan selv sammensætte dækningerne på din indboforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.


Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?

Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os