Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

REJSEFORSIKRING


Rejseforsikring - verden

NEXT Forsikring tilbyder en attraktiv årsrejseforsikring som et tillæg til indboforsikringen. Rejseforsikringen dækker samme personkreds som på indboforsikringen og dækker alle private ferierejser i hele verden på op til 60 dages varighed.

Hvad dækker en rejseforsikring?

Rejseforsikringen dækker bl.a. udgifter til:

 • Sygdom og hjemtransport
 • Akut tandlægebehandling
 • Medicin
 • Krisehjælp
 • Overfald
 • Hjemkaldelse
 • Tilkaldelse og sygeledsagelse
 • Bagageforsinkelse
 • Forsinket fremmøde
 • Eftersøgning og redning
 • Evakuering
 • Hjemtransport af egen bil

Vi samarbejder med SOS International

Det er SOS International, som administrerer vores rejseforsikring og derved sikrer dig den bedst mulige assistance, såfremt du skulle være uheldig på ferien.

SOS International har en døgnbemandet alarmcentral med egne læger, sygeplejersker og øvrige specialister, så du kan få hurtig og kompetent rådgivning, så snart uheldet er ude.

Hvis du fx kommer til skade på din ferie og har brug for en læge eller et hospital, så kontakter du blot SOS International, som herefter sørger for at kontakte lokal læge eller sygehus.

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

Rejseforsikringen dækker kun akut opstået sygdom eller tilskadekomst, så hvis du har eksisterende lidelser, skal du altid sørge for at kontakte SOS International og få en medicinsk forhåndsgodkendelse – læs mere på: https://www.sos.eu/da/selvbetjening/

Få en billig indboforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig indboforsikring, hvor rejseforsikringen kan tilvælges. Du kan selv sammensætte dækningerne på din indboforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.


Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?

Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os