Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

PRIVAT INDBO


Automatisk dækning for privat indbo

Når du tegner en indboforsikring hos NEXT Forsikring, indeholder den automatisk dækning for privat indbo.

Hvad er privat indbo?

Privat indbo er en betegnelse, der dækker over alle de private genstande, som hører til din bolig, og ikke betragtes som bygningsinventar. Med andre ord så er indbogenstandene dem, der vil falde ud, hvis du kunne vende din bolig på hovedet.

Hvad dækker privat indbo?

Førnævnte genstande er dækket mod skadestyper, som kan inddeles i disse tre kategorier:

  • Brand
  • Tyveri
  • Vandskade

Hvad betyder sumløs indbo?

Vores indboforsikring er sumløs, så det betyder, at det ikke er nødvendigt for dig at forsikre dit private indbo for en bestemt sum. Vores indboforsikring dækker enkeltgenstande med en værdi på maksimalt 66.381 kr. pr. genstand (2016-indeks). Så hvis du har nogle dyre genstande eksempelvis en dyr vase eller et dyrt maleri, som overstiger denne værdi, så skal du tage kontakt til os. Det er som udgangspunkt muligt at forhøje dækningssummen pr. genstand, men der kan være et øget krav omkring sikring og dokumentation og derfor, er det vigtigt, at du tager kontakt til os.

Branddækning

Omfatter dækning af dine indbogenstande, hvis de bliver udsat for brand, lynnedslag, eksplosion samt pludselig tilsodning. Derudover dækkes skader sket ved kortslutning.

Tyveridækning

Omfatter dækning for diverse former for tyveri. Der skelnes imellem disse typer af tyveri – indbrud, ran, røveri, simpelt tyveri og cykeltyveri.

Indbrud er, hvor der kan konstateres et voldeligt opbrud i boligen som fx, hvis indbrudstyven smadrer en rude og derved får adgang til boligen.

Ran er sket, hvis tyven fx stjæler din tegnebog op af din taske, og du når at opdage tyveriet og råbe efter tyven eller gøre opmærksom på det i gerningsøjeblikket.

Røveri er, når der sker tyveri af dine genstande, hvor tyven bruger vold eller trusler herom.

Simpelt tyveri defineres som tyveri uden for bygning eller fra uaflåst bygning eller lokale. Derudover betragtes tyveri fra køretøjer og påhængsvogne, som fx biler og campingvogne, som simpelt tyveri.

Vandskadedækning

Hvis der er sker skade på dine indbogenstande som følge af pludselig udstrømning af væsker fra bygningens installationer, så er det dækket af din indboforsikring. Det samme er gældende, hvis vandskaden er opstået pga. voldsomt sky- eller tøbrud, hvor vandet ikke har kunne få tilstrækkeligt afløb.

Hærværksdækning

Har dine indbogenstande i hjemmet være udsat for hærværk, så dækker din indboforsikring skaden.

Køle- og dybfrostsdækning

Hvis dine varer i køleskab eller fryser bliver ødelagt pga. en tilfældig strømafbrydelse, så dækker indboforsikringen de ødelagte varer.

Færdselsuheld

Indboforsikringen yder erstatning, såfremt der sker skade på dine ting i tilfælde af et færdselsuheld. Forsikringen dækker ikke skade på selve transportmidlet, men på dine øvrige ejendele, som fx tøj.

Rejsegodsdækning

Dine private indbogenstande er forsikret under rejser i udlandet på op til 3 måneder. Dækningerne er som udgangspunkt de samme som herhjemme, dog kan der være visse begrænsninger i dækningssummerne – tjek forsikringsbetingelserne for NEXTIndbo for nærmere info.

Få en billig indboforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig indboforsikring, hvor privat indbo er en automatisk del af forsikringen. Du kan selv sammensætte dækningerne på din indboforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.


Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os