Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

PRIVAT ANSVARSFORSIKRING


Privat Ansvar

Privat ansvar er en obligatorisk del af NEXT´s indboforsikring og dækker det erstatningsansvar, som de forsikrede kan pådrage sig. Det kan fx ske, hvis den forsikrede forvolder skade på andre personer eller deres ejendele.

Hvorfor er det vigtigt at have en ansvarsdækning?

Mange mennesker ser udelukkende en indboforsikring som noget, der dækker ens egne ejendele mod brand, tyveri og vandskader. Men ansvarsdækningen er lige så vigtig som de øvrige dækninger i indboforsikringen. Hvis du fx en dag krydser vejen og ikke ser dig ordentlig for og derved vælter en cyklist. Cyklisten kommer alvorligt til skade og får et varigt mén og kan ikke arbejde længere. I sådan en situation kan du, som person, blive gjort erstatningsansvarlig, og hvis du ikke har en indboforsikring, så står du selv for at skulle betale eventuel erstatning til den skadelidte person.

Så selvom du måske ikke mener, at du har noget indbo, som er værd at forsikre, så bør du alligevel altid tegne en indboforsikring, så du har ansvarsdækningen på plads.

Få en billig indboforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig indboforsikring, hvor privatansvar er en automatisk del af forsikringen. Du kan selv sammensætte dækningerne på din indboforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.


Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os