Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

GLAS OG SANITETSFORSIKRING


Glas og sanitet

NEXT Forsikring tilbyder en tilvalgsdækning for glas og sanitet til din indboforsikring. Dækningen er normalt en del af bygningens forsikring, men hvis du bor til leje, så kan din udlejer fraskrive sig ansvaret for dækningen, og så bør du selv tegne dækningen via din indboforsikringen. Du kan se i din lejekontrakt, hvorvidt du selv skal sørge for dækning af glas og sanitet.

Hvad dækker glas og sanitet?

Dækker brud på glas og sanitet i boligen som fx:

  • Vinduer
  • Toilet
  • Kummer og håndvaske
  • Keramiske kogeplader

Få en billig indboforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig indboforsikring, hvor glas og sanitet kan tilvælges. Du kan selv sammensætte dækningerne på din indboforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.

Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os