Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

ELEKTRONIKFORSIKRING


Elektronikforsikring som tilvalg til din indboforsikring

Hos NEXT Forsikring har du mulighed for at tilvælge en god og attraktiv elektronikforsikring. Vores elektronikforsikring fungerer som en udvidet dækning for elektronik, der kan tilvælges under indboforsikringen.

Hvis du vælger at udvide din indboforsikring med en elektronikforsikring fra NEXT Forsikring, så behøver du ikke længere at tilkøbe en ny særskilt forsikring, hver gang du køber nyt elektronisk udstyr. Med en elektronikforsikring under din indboforsikring hos NEXT Forsikring har du dækket dine elektriske apparater med én forsikring.

Hvad dækker elektronikforsikringen hos NEXT Forsikring?

Med en elektronikforsikring som dækning til din indboforsikring fra NEXT Forsikring, har du bedst muligt sikret husstandens elektriske apparater mod uforudsete hændelser.

Dækning under elektronikforsikringen: Pludselig skade

Elektronikforsikringen dækker pludselige skader på elektroniske genstande, som ikke kan dækkes under indboforsikringens andre dækninger. Ved pludselig skade forstås en skade, hvor både skadens årsag og skadens virkning er øjeblikkelig og uventet. Årsag og virkning skal altså ske samtidig og ikke over et længere tidsrum.

Det kan eksempelvis være, at du står med din telefon i hånden, en person går ind i dig, du taber din telefon på jorden, og den går i stykker. En sådan pludselig skade kan være dækket under elektronikforsikringen.

Dækning under elektronikforsikringen: Funktionsfejl

NEXT Forsikrings elektronikforsikring dækker også funktionsfejl på husstandes elektroniske udstyr. Nærmere dækker elektronikforsikringen alle indefra kommende skader på elektriske apparater, der lovligt forhandles eller lovligt kan anvendes i Danmark. Elektroniske genstande, der er købt som nye, er dækket i 4 år fra købsdatoen. Hvis den elektroniske genstand er købt brugt, så dækker elektronikforsikringen genstanden fra anskaffelsesdatoen indtil 4 år fra den oprindelige købsdato.

Dækning under elektronikforsikringen: Pludselig vandskade

Med en elektronikforsikring som et tilvalg til din indboforsikring hos NEXT Forsikring er husstandens elektronik også dækket for pludselig skade, hvor jeres elektronik har været udsat for vand, væske eller fugt. Det kan eksempelvis være, at du kommer til at tabe din telefon i en vandpyt, eller din computer ved et uheld bliver udsat for vand eller anden væske. Sådanne pludselige vandskader kan være dækket med en elektronikforsikring hos NEXT Forsikring.

Hvilke genstande er dækket under elektronikforsikringen hos NEXT Forsikring?

NEXT Forsikrings elektronikforsikring dækker alle elektriske apparater, der tilhører husstanden og benyttes privat

Genstande dækket under elektronikforsikringen: Almindelige elektriske apparater

Elektronikforsikringen dækker almindelige elektriske apparater, som udelukkende er til privat brug. Almindelige elektriske apparater omfatter bl.a.:

 • Eldrevne køkkenmaskiner fx en kaffemaskine eller en blender.
 • Elartikler til personlig pleje fx en barbermaskine eller et glattejern
 • Elektrisk hobbyværktøj
 • Hårde hvidevarer
 • Almindelige elektriske genstande, som bruges i hjemmet fx støvsugere eller strygejern.

Genstande dækket under elektronikforsikringen: Særlige elektriske apparater

Med en elektronikforsikring under indboforsikringen er husstandens særlige elektriske apparater til privat brug også dækket. Særlige elektriske apparater omfatter bl.a.:

 • Private computere med tilbehør
 • Spillekonsoler
 • Tablets
 • Scannere
 • Mobiltelefoner med tilbehør
 • Elektriske musikinstrumenter

Hvilke elektroniske genstande er ikke dækket under elektronikforsikringen hos NEXT Forsikring?

Elektronikforsikringen dækker ikke følgende genstande:

 • Motoriserede haveredskaber
 • El-scootere
 • Elcykler
 • Andre elektriske apparater, der udelukkende er til udendørs brug.
 • Brugte apparater, der var beskadigede på anskaffelsestidspunktet.

Hvilken selvrisiko skal man betale ved brug af elektronikforsikringen hos NEXT Forsikring?

Hvis du har valgt en elektronikforsikring under din indboforsikring, vil du ved brug af dækningen skulle betale den samme selvrisiko, som du har valgt til din indboforsikring.

Billig elektronikforsikring som dækning under din indboforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det nemt for vores kunder at beregne en pris på deres indboforsikring, hvor man let kan tilvælge en elektronikforsikring. Vi har også valgt at skære alle unødige og store administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste indboforsikringer med tilhørende elektronikforsikring. Dette gør vi uden at gå på kompromis med den gode dækning på vores indbo- og elektronikforsikring.

Beregn en pris på din indboforsikring med tilhørende elektronikforsikring hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor bygget en forsikringsplatform, så du hurtigt og nemt kan beregne en billig indboforsikring, hvortil elektronikforsikringen kan tilvælges. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din indboforsikring med elektronikforsikring som dækning. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din indboforsikring med en udvidet elektronikforsikring.

Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os