Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

BOR TIL LEJE


Hvis du bor til leje

Har du en lejebolig, bør du altid tjekke, hvorvidt du selv skal stå for forsikring af glas og sanitet. Normalt er denne dækning en del af bygningens forsikring, men udlejer kan fraskrive sig dækningen. NEXT Forsikring anbefaler derfor altid, at du undersøger din lejekontrakt grundigt, da udlejer skal fraskrive sig dækningen i selve lejekontrakten.

Hvis du selv skal stå for dækning af glas og sanitet, kan du tilkøbe dækningen som et tilvalg til din indboforsikring.

Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Godt at vide

BETINGELSER

Læs mere

Sumløs indbo

Læs mere

Flytte hjemmefra

Læs mere

Bor til leje

Læs mere

Indboforsikring – meget mere end dækning af dine private ejendele

En indboforsikring er vigtig at tegne, hvis du gerne vil have, at dine private og værdifulde indbogenstande er dækket, hvis du skulle få besøg af tyven, opleve brand i hjemmet eller stå med en vandskade, der har ødelagt flere af dine private ejendele. Behøver du at tegne en indboforsikring, hvis du ikke ejer møbler og andre personlige genstande, der er særlig værdifulde? Svaret hertil vil altid være ja. 

Mange mennesker ser udelukkende en indboforsikring som noget, der dækker ens ejendele mod brand, tyveri og vandskader. Men ansvarsdækningen er lige så vigtig som de øvrige dækninger under indboforsikringen. Kommer du eksempelvis til at forvolde skade på en fodgænger, mens du kører på cykel i trafikken, kan du nemlig blive pådraget et erstatningsansvar, der kan blive bekosteligt for dig, hvis ikke du har sørget for at tegne en god indboforsikring, der indeholder privat ansvar som dækning. Uanset hvilke genstande du ejer, bør du derfor altid tegne en god indboforsikring, så du er dækket, hvis du skulle blive involveret i en ulykke, hvor du holdes ansvarlig for hændelsen.

Få hjælp til at tackle livets svære udfordringer

En indboforsikring kan i lige så høj grad være med til at sikre dig personligt i svære perioder. Oplever du en skilsmisse, et dødsfald eller et svært sygdomsforløb, der påvirker psyken i svær grad, kan du få akut behov for et besøg hos en psykolog, der kan give dig de rette redskaber til at tackle situationen og komme videre. Et psykologbesøg kan være en dyr fornøjelse, men hos NEXT kan du tilføje psykologisk krisehjælp som dækning til din indboforsikring, hvis du gerne vil have muligheden for at få hjælp af en psykolog i svære perioder, der kan opstå i de fleste menneskers liv.

Øg sikkerheden under ferien

At drage på eventyr i den store verden fanger de flestes interesse, men nogle gange bliver oplevelsen ikke nær så sjov, som man havde håbet. Det kan være, at man bliver syg undervejs på rejsen, eller at ferien ender i en ubehagelig oplevelse, hvor man kommer til skade og får brug for lægehjælp. Det kan måske være, at man i værste tilfælde på grund af, at man er blevet syg eller er kommet til skade, skal transporteres hjem før tid. At blive syg eller kommer til skade er desværre en mulighed for alle, også når man er ude at rejse og derfor, er det en god idé at tilkøbe en rejseforsikring til sin indboforsikring for at være dækket i sådanne situationer. Hos NEXT Forsikring dækker rejseforsikringen også, hvis man skulle blive syg eller komme til skade, mens man er på skiferie med familien.

Hvis du også gerne vil have dækning for udgifter, du har haft til din rejse, hvis du skulle blive forhindret i at tage af sted på ferien, så kan du udover rejseforsikringen også tilvælge en afbestillingsforsikring som dækning til din indboforsikring. Med en afbestillingsforsikring som dækning kan du nemlig få erstattet udgifter, du har haft til rejsen, du har været nødsaget til at aflyse. Det kan være, at du er blevet forhindret i at tage af sted på din planlagte ferie på grund af akut opstået sygdom eller tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse, hvis du ufrivilligt er blevet opsagt eller har dumpet en eksamen og skal til reeksamination. I sådanne tilfælde kan du få erstatning fra din afbestillingsforsikring, som dækker de udgifter du har haft til din rejse.

Med en rejse- og afbestillingsforsikring som dækning til din indboforsikring hos NEXT, kan du bestille en rejse uden af bekymre dig om situationer, der kan opstå, som forhindrer, at du kan tage af sted på din ferie og om komplikationer, der kan opstå, når du er taget af sted.

Beregn nemt din indboforsikring

Hos NEXT er vi altid klar til at hjælpe dig gennem processen med at beregne og oprette en god indboforsikring, så du er dækket ind på de områder, du har behov for. Vi hjælper dig meget gerne med at finde frem til, hvilke behov du har, og skræddersy en forsikringspakke, der sikrer, at du er dækket godt ind, hvis uheldet er ude. 

Her på siden kan du få mere information om, hvad en indboforsikring kan indeholde. Ønsker du en beregning af, hvad en indboforsikring hos NEXT ville koste dig, kan du hurtigt og nemt beregne dig frem til en pris her via vores side. Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig via mail og vores online chat, hvis du har spørgsmål undervejs i beregningen, så du får beregnet en indboforsikring, der bedst matcher dine behov.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os