Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

AFBESTILLINGSFORSIKRING


Afbestillingsforsikring til din indbo- og rejseforsikring

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi en god og attraktiv afbestillingsforsikring som et tillæg til årsrejseforsikringen og indboforsikringen. Afbestillingsforsikringen dækker samme personkreds som på indboforsikringen og dækker alle private ferierejser. Det kan være en god ide at have tilvalgt en afbestillingsforsikring til sin rejse-og indboforsikring, da man på denne måde, vil få dækket udgifterne til sin rejse, hvis man grundet visse årsager er forhindret i at komme af sted.

Hvad dækker en afbestillingsforsikring hos NEXT Forsikring?

Dækning under afbestillingsforsikring: Sygdom og tilskadekomst:

Hos NEXT Forsikring dækker afbestillingsforsikringen dine udgifter til rejsen, hvis den bliver aflyst på grund af:

  • Akut opstået sygdom eller tilskadekomst i husstanden, som kræver hospitalsindlæggelse.
  • At du eller en i husstanden bliver akut alvorligt syg og SOS Internationals læge vurderer, at rejsen vil forværre sygdommen eller skaden væsentligt eller i øvrigt skade helbredet.
  • At du eller en i husstanden bliver akut alvorligt syg eller kommer alvorligt til skade, og SOS Internationals læge vurderer, at det ikke vil være muligt at udføre en planlagt aktivitet på en bestilt aktiv ferie.
  • At et nært familiemedlem eller rejseledsager bliver indlagt på hospitalet på grund af akut alvorlig sygdom, alvorlig tilskadekomst eller akut død.

Dækning under afbestillingsforsikring: Øvrige årsager eller hændelser

Hos NEXT Forsikring dækker afbestillingsforsikringen også dine udgifter til rejsen, hvis den bliver aflyst på grund af:

  • At du eller en i husstanden grundet medicinske årsager ikke kan modtage en krævet vaccination, som pludseligt og uforudsigeligt bliver stillet som et krav for at rejse til feriemålet.
  • Brand, indbrud eller eksplosion i din private bolig eller virksomhed.
  • Oversvømmelse i din helårsbolig eller virksomhed.
  • Bedrageri mod din egen virksomhed umiddelbart før afrejsen.
  • At du er blevet ufrivillig opsagt.
  • At du er dumpet til en eksamen og skal til reeksamination.

Afbestillingsforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring er det en betingelse for at tegne en afbestillingsforsikring, at man også tegner eller i forvejen har en rejseforsikring som dækning til sin indboforsikring.

Afbestillingsforsikringen skal tegnes senest én måned før rejsens begyndelse eller senest samme dag, som rejsen bestilles, hvis rejsen bestilles indenfor én måned før rejsens begyndelse.

Billig afbestillingsforsikring som dækning under din indbo- og rejseforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres indboforsikring, hvor man let kan tilvælge en rejse- og afbestillingsforsikring. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste indboforsikringer, der indeholder en rejse- og afbestillingsforsikring. Dette gør vi, uden vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores indboforsikring med rejse- og afbestillingsforsikring.

Beregn en pris på din indboforsikring, som indeholder en rejse- og afbestillingsforsikring hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan beregne en billig indboforsikring, hvortil rejse- og afbestillingsforsikring kan tilvælges. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din indboforsikring med rejse- og afbestillingsforsikring som dækning. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din indboforsikring med rejse- og afbestillingsforsikring som dækning.

Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os