Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

Derfor skifter folk til NEXT Forsikring

Se hvorfor på 1 minut

Derfor skal du vælge NEXT Forsikring!

Vi har ingen gebyrer!

Hos NEXT Forsikring tror vi ikke på at skjulte gebyrer giver glade kunder og derfor har vi fjernet alle former for gebyrer.

Hos os betaler du altid din forsikring månedsvis og det koster dig ikke ekstra. Administrations- og opkrævningsgebyrer har vi også fjernet, dvs. du betaler kun det, en forsikring reelt koster.

Ønsker du at opsige en forsikring hos os, så koster det dig heller ikke noget. Vi har nemlig også fjernet alle former for opsigelsesgebyrer.

Se hvor nemt det er at tjekke dine betalinger her

Vi har en nem skadeanmeldelse

Hos NEXT Forsikring foregår anmeldelse af skader også online. Du kan nemt anmelde dine skader via din selvbetjening – og du slipper altså for lange telefonkøer og udfyldelse af papir.

Så snart du har anmeldt skaden, bliver den automatisk sendt videre til vores stærke samarbejdspartner, som har mere end 100 års erfaring med skadebehandling. Dette sikrer, at du altid får en kompetent og effektiv skadebehandling.

Se hvor nemt det er at anmelde dine skader her

Du kan nemt selv ændre i dine forsikringer

Hvis du også synes det er træls at skulle gribe telefonen og vente i lange telefonkøer, blot for at købe en rejseforsikring eller få forsikret din nye bil, så er NEXT Forsikring lige et koncept for dig.

Vi har gjort det muligt for dig som kunde, at du kan vedligeholde dine forsikringer selv via vores selvbetjeningsunivers. Her kan du bl.a. oprette nye forsikringer, tilføje/fjerne dækninger, justere din selvrisiko og meget andet.

Se hvor nemt det er at ændre i dine forsikringer her

Hvad siger vores kunder om at skifte til NEXT Forsikring?
Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK

Har tidligere har været Alka-kunde men pga deres ringe service har jeg med stor tilfredsstillelse skiftet til Next. Og det har indtil videre kun været en meget positiv oplevelse hvor jeg får den service og fornuftige priser jeg ikke fik hos Alka. De søde folk i Next kundeservice svare altid venligt og professionelt når man kontakter dem. Jeg kan kun anbefale andre at skifte til Next.,

Esben H. Bendixen

Copenhagen, DK

Jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg har rykket alle mine forsikringer over til Next, Tværtimod! Hjemmesiden er lige til og nem at finde rundt på. Deres Live chat support kører yderst effektivt. En enkelt gang har jeg skrevet uden for åbningstid derinde og jeg havde svar i min indbakke dagen efter. Jeg vil varmt anbefale Next. Det er klart et kig værd!

Martin Jørgensen

Viby, DK