Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

STIKLEDNINGSFORSIKRING


Stikledning

Stikledninger befinder sig under jorden og som husejer, har du ansvaret for de stikledninger, der går fra dit hus og ud til vejen som fx kloakrør, gasrør og varmerør. Forsikringen dækker udgifter til undersøgelse og reparation/udskiftning af stikledninger, hvor der kan konstateres et brud.

NEXT anbefaler altid, at du tegner dækning for stikledning til din husforsikring

Det kan som husejer være svært at vide, hvordan tilstanden er på de stikledninger, som løber fra dit hus og ud til vejen. Derfor anbefaler vi altid, at man tegner denne dækning til sin husforsikring, da disse skader også ofte kan være bekostelige at udbedre.

Få en billig husforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig husforsikring, hvor du kan tilvælge dækning for stikledninger. Du kan selv sammensætte dækningerne på din husforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.

Hvad siger vores kunder om vores Husforsikring?
Har lige været inde på next hjemmeside og lave beregninger på om det kunne betale sig at flytte mine forsikringer over til next forsikring. Havde nogle spørgsmål til dette og fik meget hurtigt svar. Sparede flere tusind kroner om året så nu er mine forsikringer flyttet over til next

Carsten Kjærsgaard

Vordingborg, DK

Online forsikring med Next er Nemt. Lige fra tilbud til opsæt og betaling. Så bare bliv kunde her, nemt og MEGET billigt. Når forsikring sælger ringer og vil give tilbud, så trækker de sig altid, når jeg siger hvor jeg er forsikret, det er min garanti for at jeg har en god pris.

Morten Frost Larsen

Bjerre, DK

Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK

NEXT Husforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Husejeransvar

Læs mere

Bygningsbrand

Læs mere

Bygningskasko

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rør og Kabel

Læs mere

Insekt og Svamp

Læs mere

Stikledning

Læs mere

Råd

Læs mere

Udvidet dækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os