Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

HUSEJERANSVAR


Automatisk dækning for husejeransvar

Husejeransvar er en automatisk dækning under bygningskasko og altså en obligatorisk del af husforsikringen hos NEXT. Husejeransvar dækker det erstatningsansvar, du som husejer kan pådrage dig. Det kan fx være, hvis du ikke har ryddet sne på dit fortov, og en person falder og kommer til skade, eller der falder en løs tagsten ned fra dit tag og beskadiger en anden person eller genstand.

Få en billig husforsikring hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig husforsikring, hvor husejeransvar er en automatisk del af forsikringen. Du kan selv sammensætte dækningerne på din husforsikring eller vælge en af vores dækningspakker – det er simpelt og ligetil.

Hvad siger vores kunder om vores Husforsikring?
Har lige været inde på next hjemmeside og lave beregninger på om det kunne betale sig at flytte mine forsikringer over til next forsikring. Havde nogle spørgsmål til dette og fik meget hurtigt svar. Sparede flere tusind kroner om året så nu er mine forsikringer flyttet over til next

Carsten Kjærsgaard

Vordingborg, DK

Online forsikring med Next er Nemt. Lige fra tilbud til opsæt og betaling. Så bare bliv kunde her, nemt og MEGET billigt. Når forsikring sælger ringer og vil give tilbud, så trækker de sig altid, når jeg siger hvor jeg er forsikret, det er min garanti for at jeg har en god pris.

Morten Frost Larsen

Bjerre, DK

Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK

NEXT Husforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Husejeransvar

Læs mere

Bygningsbrand

Læs mere

Bygningskasko

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rør og Kabel

Læs mere

Insekt og Svamp

Læs mere

Stikledning

Læs mere

Råd

Læs mere

Udvidet dækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os