Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

ALTERNATIV ENERGI


Alternativ energi

Har du nogle former for alternativ energi installeret i dit hus, så skal du huske, at det skal noteres på din forsikring før, det er dækket. Du kan angive typen af alternativ energi, når du beregner og bestiller din husforsikring – det koster ikke ekstra at forsikre.

Alternativ energi er bl.a.:

Er du tvivl om, hvorvidt din opvarmningskilde går under alternativ energi, kan du altid kontakte vores kundeservice.

OBS! En almindelig brændeovn betegnes ikke som alternativ energi.

Hvad siger vores kunder om vores Husforsikring?

Har lige været inde på next hjemmeside og lave beregninger på om det kunne betale sig at flytte mine forsikringer over til next forsikring. Havde nogle spørgsmål til dette og fik meget hurtigt svar. Sparede flere tusind kroner om året så nu er mine forsikringer flyttet over til next

Carsten Kjærsgaard

Vordingborg, DK

Online forsikring med Next er Nemt. Lige fra tilbud til opsæt og betaling. Så bare bliv kunde her, nemt og MEGET billigt. Når forsikring sælger ringer og vil give tilbud, så trækker de sig altid, når jeg siger hvor jeg er forsikret, det er min garanti for at jeg har en god pris.

Morten Frost Larsen

Bjerre, DK

Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Alternativ energi

Læs mere

Tilbygning/ombygning

Læs mere

Få en god forsikring til dit hus

At eje og bo i et hus er en stor glæde for mange familier, men med huset følger også en masse forpligtelser og risici. Som husejer kan du nemlig komme ud for, at der opstår skader på dit hus, som du selv bærer det økonomiske ansvar for at udbedre. Som husejer er du selv ansvarlig for at udbedre de skader, der kan opstå på selve bygningen, du bor i. Dette kan være skader, der påføres som resultat af storm, brand, indbrud eller hærværk. Det kan også tænkes, at der sker brud på nogle af de rør og kabler, der eksisterer i dit hus, men som ikke kan ses med det blotte øje. Det kan også være at dit hus bliver angrebet af svamp og insekter, som kan skade husets træværk, eller at du får konstateret råd i husets trækonstruktioner, der kan påvirke bygningens bære- og/eller funktionsevne. Sådanne skader vil du ikke være ansvarlig for at udbedre, hvis du bor til leje og ikke er husejer.

At være ansvarlig for skader, der kan ske på husets bygning, er dog ikke det eneste ansvar, du har som husejer. Når du ejer et hus, bærer du også ansvaret for at vedligeholde den tilhørende grund og sikre, at den er sikker at befærde sig på. Har du fortov foran dit hus, er du ansvarlig for at holde det rent året rundt. I den kolde vinterperiode er det derfor dit ansvar at sikre, at fortovet er ryddet for sne og is, så forbipasserende ikke kommer til skade. Eksempelvis, hvis du ikke har ryddet dit fortov foran din grund for sne, der kommer en person gående med sin hund og falder foran dit hus, fordi der er glat, vil du kunne risikere at skulle betale erstatning, hvis denne person kommer til skade. 

Desværre er det de færreste, som formår at bo i et hus gennem mange år uden at støde på skader, der pludselig kan kræve store udgifter, hvis ikke man har forsikret sig mod sådanne situationer. Hvis du som husejer vil undgå risikoen for pludselig at stå med en stor regning, bør du sikre dit hus med en god husforsikring, der kan sikre dig en god dækning, hvis uheldet skulle ske. Hos NEXT kan vi tilbyde dig og din familie en forsikring til jeres hus, som kan give dig og familien ro i sindet. Vores husforsikring kan eksempelvis gå ind og dække, hvis der sker skade på dit hus på grund af brand, storm, hærværk, indbrud, hvis der konstateres brud på skjulte rør og kabler, eller hvis dit hus bliver angrebet af råd, insekt eller svamp, der ødelægger husets træværkskonstruktioner.

Beregn nemt din husforsikring

Hos NEXT er vi altid klar til at hjælpe dig gennem processen med at beregne og oprette en god husforsikring, så du er dækket ind på de områder, du har behov for. Vi hjælper dig meget gerne med at finde frem til, hvilke behov du har, og skræddersy en forsikringspakke, der sikrer, at du er dækket godt ind, hvis uheldet er ude. 

Her på siden kan du få mere information om, hvad en husforsikring kan indeholde. Ønsker du en beregning af, hvad en husforsikring hos NEXT ville koste dig, kan du hurtigt og nemt beregne dig frem til en pris her via vores side. Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig via mail og vores online chat, hvis du har spørgsmål undervejs i beregningen, så du får beregnet en husforsikring, der bedst matcher dine behov.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os