Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

TILBYGNING/OMBYGNING


Tilbygning/ombygning

Hvis du har planer om at lave en tilbygning eller bygge om, er det vigtigt, at du kontakter NEXT Forsikring inden, arbejdet påbegyndes. Tilbygning/ombygning er kun medforsikret, såfremt dette er skrifteligt bekræftet af NEXT Forsikring.

Bygninger under ombygning/opførelse dækkes i henhold til reglerne i de almindelige forsikringsbetingelser, når det er noteret på policen. Dækningen omfatter skader som følge af brand og storm samt sky- eller tøbrud. For storm-, sky- og tøbrudsskader gælder en karens på 7 dage fra tegningstidspunktet. Se nærmere i forsikringsbetingelser for NEXTFritidshus, § 3.

Ombygning

Ombygning forstås som en renovering af et eksisterende hus, hvor der gribes ind i bygningens bærende konstruktioner som fx udskiftning af husets tag. Såfremt der er tale om almindelig renovering/vedligeholdelse, hvor der ikke gribes ind i de bærende konstruktioner, er det ikke nødvendigt at give selskabet besked.

Hvad skal du være opmærksom på

Det er normalt entreprenørens/håndværkerens forsikring, som dækker, hvis der sker skade på personer eller ting under byggeriet, herunder tyveri af byggematerialer eller i tilfælde af hærværk.

Der kan dog være stor forskel på, hvor godt de forskellige håndværkere eller entreprenører er forsikret, og derfor bør du altid afklare med firmaet, hvordan deres forsikring dækker dit byggeri.

Entrepriseforsikring

Du bør undersøge, hvorvidt det er relevant at tegne en entrepriseforsikring, hvis du er i tvivl om, hvordan din eller håndværkerens forsikring dækker, fx hvis der er flere forskellige firmaer involveret i byggeriet, eller du udfører en del af byggeriet selv.

En entrepriseforsikring dækker i den periode, hvor byggeriet står på og kan bl.a. indeholde dækning for:

Vær opmærksom på, at forsikringsbetingelserne varierer fra selskab til selskab.

NEXT Forsikring tilbyder ikke formidling af entrepriseforsikringer, men vi henviser i stedet til vores samarbejdspartner:

NEM Forsikring
Tlf: 70 77 77 77
mail@nemforsikring.dk

Hvad siger vores kunder om vores Husforsikring?

Har lige været inde på next hjemmeside og lave beregninger på om det kunne betale sig at flytte mine forsikringer over til next forsikring. Havde nogle spørgsmål til dette og fik meget hurtigt svar. Sparede flere tusind kroner om året så nu er mine forsikringer flyttet over til next

Carsten Kjærsgaard

Vordingborg, DK

Online forsikring med Next er Nemt. Lige fra tilbud til opsæt og betaling. Så bare bliv kunde her, nemt og MEGET billigt. Når forsikring sælger ringer og vil give tilbud, så trækker de sig altid, når jeg siger hvor jeg er forsikret, det er min garanti for at jeg har en god pris.

Morten Frost Larsen

Bjerre, DK

Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Alternativ energi

Læs mere

Tilbygning/ombygning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os