Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

INDBOFORSIKRING TIL DIN CAMPINGVOGN


Automatisk dækning for campingvognens faste indbo

Hvis du køber en kaskoforsikring til din campingvogn hos NEXT Forsikring, indeholder forsikringen altid en fast indbosum på 20.000 kr. Summen dækker det indbo, som er en fast del af campingvognen, og som du altså ikke tager med til- og fra hjemmet.

Der er mulighed for at tilkøbe dækning for en højere sum – i disse tilfælde skal du kontakte vores kundeservice.

Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK

NEXT Campingvognsforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Kasko

Læs mere

Indbo

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os