Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

VEJHJÆLP


Vejhjælp til bil

Når du som en del af din bilforsikring har vejhjælp, kan du være stensikker på, at hjælpen altid er lige i nærheden, hvis bilen driller. NEXT Forsikring samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som altid er parate til at rykke ud til dig, hvis du står og har behov for vejhjælp.

Hvad dækker vejhjælp til din bilforsikring hos NEXT Forsikring

Når du har tegnet en bilforsikring med vejhjælp hos os, så vil du have mulighed for at få en hjælpende hånd med et hav af forskellige problemer, der eventuelt måtte opstå med din bil. Med vejhjælp som dækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring yder SOS Dansk Autohjælp assistance ved de fleste typer af uheld, som forhindrer, at du kan køre videre i din bil med egen hjælp.

Det kan eksempelvis være, at din bil ikke vil starte en kold vintermorgen eller er løbet tør for batteri, fordi du har glemt at slukke bilens lys, og du har derfor brug for hjælp til at få bilen startet. Her vil du med vejhjælp som dækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring få assistance fra SOS Dansk Autohjælp, hvis du har brug for at få hjælp til at komme videre på de danske vej.

NEXT Forsikrings vejhjælpsdækning dækker bland andet:

  • Starthjælp
  • Nødreparation
  • Punktering
  • Udbringning af brændstof
  • Døroplukning
  • Hjælp ved defekt forrude
  • Bjergning

Med vejhjælp som dækning hos NEXT Forsikring får du også:

Bugseret din bil til et valgfrit værksted eller bopæl

Her hos NEXT Forsikring synes vi ikke, det er fair, hvis vi skal bestemme, hvor din bil skal transporteres hen, hvis du skulle få brug for vejhjælp. Derfor tilbyder vi gennem SOS Dansk Autohjælp bugsering af din bil til et valgfrit værksted eller til din bopæl, hvis du skulle få brug for din vejhjælpsdækning.

SOS Dansk Autohjælp vil altid prøve at se, om de kan hjælpe dig på stedet. Hvis ikke de kan hjælpe dig på stedet, så du igen kan køre videre i din bil, så bliver din bil med en vejhjælpsdækning fra NEXT Forsikring transporteret til et værksted efter eget valg. Hvis du hellere vil have, at din bil skal transporteres hjem til din bopæl, sørger SOS Dansk Autohjælp også for dette, når du har vejhjælp til din bilforsikring gennem NEXT Forsikring.

Om din bil skal transporteres til et valgfrit værksted eller til din bopæl, beslutter du i samråd med SOS Dansk Autohjælp, hvis din bil skulle få brug for vejhjælp.

Hjælp til videre transport af fører og medpassagerer

Hvis ikke SOS Dansk Autohjælp kan hjælpe dig på stedet, så du kan køre videre i din bil, bliver der ikke kun sørget for, at din bil bliver transporteret til et valgfrit værksted eller hjem til din egen bopæl. Når du har valgt vejhjælp som dækning til din bilforsikring hos os, så bliver der også gennem vores samarbejdspartnere SOS Dansk Autohjælp sørget for, at du selv eller føreren af bilen og eventuelle medpassagerer transporteres til et fælles bestemmelsessted. Dette sted skal dog være inden for de danske grænser. Du skal derfor ikke være bekymret for, om dig og dine medpassagerer også kan komme videre, hvis din bil går i stå, når du har en vejhjælpsdækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring.

Dækning af trailer og campingvogn med vejhjælp fra NEXT Forsikring

NEXT Forsikrings vejhjælpsdækning omfatter også trailere og campingvogne, som er efterspændt bilen, der er forsikret hos os. Dog er der nogle få ting, man skal være opmærksom på, hvis man har efterspændt et påhængskøretøj på sin bil og får brug for vejhjælp.

SOS Dansk Autohjælp kan forlange som betingelse for assistance, når du har brug for vejhjælp, at din trailer eller campingvogn aflæsses for gods/indhold (inkl. heste i hestetrailere), før de kan yde vejhjælp. Hvis dette kræves, når du har brug for vejhjælp, skal du være opmærksom på, at selve af- og pålæsningen ikke dækkes af din vejhjælpsdækning hos NEXT Forsikring.

Det er også et krav, at hvis du får brug for vejhjælp til din bil, hvorpå du har efterspændt en trailer eller campingvogn, at bilen og påhængskøretøj fragtes til det samme bestemmelsessted af SOS Dansk Autohjælp. Det vil altså sige, at du ikke kan vælge, at din bil skal fragtes til et værksted og dit påhængskøretøj skal transporteres hjem til dig selv, hvis du skulle få brug for vejhjælp.

Vores vejhjælp dækker også i Europa

Når du har tegnet en bilforsikring med vejhjælp hos NEXT Forsikring, så vil du også have mulighed for at få en hjælpende hånd med et hav af forskellige problemer, der eventuelt måtte opstå med din bil i resten af Europa.

Hvis du skulle få brug for vejhjælp til din bil, når du kører uden for de danske grænser, vil SOS Dansk Autohjælps samarbejdspartnere i Europa sørge for at yde assistance. Kan de ikke give dig vejhjælp på stedet og hjælpe dig videre, transporteres køretøj, fører og evt. passagerer til nærmeste værksted.

Billig bilforsikring med vejhjælp hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres bilforsikring, hvor man let kan tilvælge dækning for vejhjælp. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste bilforsikringer med vejhjælp. Dette gør vi uden at gå på kompromis med den gode dækning på vores bilforsikring med vejhjælp.

Beregn en pris på forsikringen til din bil med vejhjælp hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvilken bilforsikring med vejhjælp vi kan tilbyde til din bil her hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din bilforsikring med vejhjælp. På denne måde skal du nemlig ikke bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på en forsikring til din bil, som har dækning for vejhjælp.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os