Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

VEJHJÆLP


Vejhjælp

Når du som en del af din bilforsikring har vejhjælp, kan du være stensikker på, at hjælpen altid er lige i nærheden, hvis bilen driller. NEXT Forsikring samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som altid er parate til at rykke ud til dig, hvis du står og har behov for vejhjælp.

Hvad dækker vejhjælp?

Når du har tegnet en bilforsikring med vejhjælp, så vil du have mulighed for at få en hjælpende hånd med et hav af forskellige problemer, der eventuelt måtte opstå med din bil.

Vejhjælp omfatter bl.a.:

  • Starthjælp
  • Bugsering til valgfrit værksted
  • Nødreparation og hjulskift
  • Døroplukning
  • Bjærgning

Vejhjælp der dækker i hele Europa

For dig som bilejer er der ingen tvivl om, at det kan være en stor tryghed at vide, at der altid er hjælp at hente gennem din forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Tegner du en bilforsikring med vejhjælpsdækning, gennem NEXT Forsikring, er du sikret vejhjælp 24 timer i døgnet i hele Europa.

For de nøjagtige vilkår for vejhjælpsdækningen henvises til forsikringsbetingelserne for NEXTBil.


Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?

Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os