Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

UDVIDET GLASFORSIKRING TIL DIN BIL


Udvidet glasdækning

Udvidet glasdækning omfatter bilens glasdele som fx ruder, spejle og lygteglas. Disse er i forvejen omfattet af bilens kaskoforsikring, men her gælder den generelle selvrisiko for bilforsikringen, og her er det, at dækning for udvidet glas kommer ind i billedet. Hvis du tilvælger dækning for udvidet glas, så er din selvrisiko altid 1/3 af reparationsprisen uanset den generelle selvrisiko. Selvrisiko for glasdækning kan dog aldrig overstige den generelle selvrisiko for bilforsikringen.

Stenslag, som kan repareres, dækkes uden selvrisiko.

Gode priser på udvidet glasdækning hos NEXT Forsikring

Hvis du som bilejer gerne vil have lavet en god og dækkende bilforsikring med udvidet glasdækning, der kan give dig en øget grad af tryghed som bilejer, så vil der være rig mulighed for at få tegnet en god og dækkende forsikring til netop dit behov hos NEXT Forsikring.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os