Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

UDVIDET GLASFORSIKRING TIL DIN BIL


Udvidet glasdækning

Udvidet glasdækning omfatter bilens glasdele som fx ruder, spejle og lygteglas. Disse er i forvejen omfattet af bilens kaskoforsikring, men her gælder den generelle selvrisiko for bilforsikringen, og her er det, at dækning for udvidet glas kommer ind i billedet. Hvis du tilvælger dækning for udvidet glas, så er din selvrisiko altid 1/3 af reparationsprisen uanset den generelle selvrisiko. Selvrisiko for glasdækning kan dog aldrig overstige den generelle selvrisiko for bilforsikringen.

Stenslag, som kan repareres, dækkes uden selvrisiko.

Gode priser på udvidet glasdækning hos NEXT Forsikring

Hvis du som bilejer gerne vil have lavet en god og dækkende bilforsikring med udvidet glasdækning, der kan give dig en øget grad af tryghed som bilejer, så vil der være rig mulighed for at få tegnet en god og dækkende forsikring til netop dit behov hos NEXT Forsikring.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os