Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

RETSHJÆLP TIL BILFORSIKRINGEN


Retshjælp

Når du tegner en bilforsikring med kaskodækning, så får du også automatisk dækning for retshjælp, da den er en obligatorisk del af enhver kaskoforsikring.

Hvad dækker en retshjælpsforsikring?

En retshjælpsforsikring dækker udgifter til sagsomkostninger ved visse private retstvister, hvor du fx bliver involveret som bruger eller ejer af den forsikrede bil. Det kan fx være tvister opstået i forbindelse med køb og salg af bil.

Du bør altid tage kontakt til en advokat, såfremt du ønsker at gøre brug af retshjælpsdækningen, da advokaten kan vejlede dig i forhold til at ansøge om brug af dækningen og vurdere, hvorvidt der er dækning på forsikringen.

Få en bilforsikring med retshjælp hos NEXT Forsikring billigt

Såfremt du ønsker at få en god og billig bilforsikring med retshjælp, kræver det blot, at du tegner en bilforsikring med kaskodækning hos NEXT Forsikring.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os