Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

RØDT & GRØNT KORT


Rødt & grønt kort

NEXT Forsikring er medlem af rødt kort-ordningen, som administreres af SOS International. Har du kaskodækning på din bilforsikring, er du automatisk omfattet af ordningen. Hvis uheldet er ude, når du er på bilferie, så dækker ordningen bl.a. assistance til:

Ordningen dækker i Europa samt visse andre lande – du kan se det præcise geografiske dækningsområde her: https://www.sos.dk/da/privat/rodekort/det-rde-kort/Goeografisk-dkning/

Det røde kort kan downloades via din selvbetjening under den pågældende bilforsikring. Du kan også downloade SOS International’s app via App Store eller Google Play.

Det grønne kort er et bevis på, at du har en gyldig ansvarsdækning på din bilforsikring, som gælder i alle EU-lande – se den fulde liste over lande på bagsiden af kortet.
Det er ikke nødvendigt at medbringe kortet på rejser inden for EU-landene, såfremt du har en gyldig dansk nummerplade på bilen.

I disse lande bør du altid medbringe det grønne kort:

*Kosovo accepterer ikke det grønne kort ,og du skal derfor huske at tegne en ansvarsforsikring, når du kører ind i landet.

Husk altid at få en kopi af modpartens grønne kort, hvis du er involveret i et uheld i en af ovenstående lande.

Du kan downloade det grønne kort via din selvbetjening.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?

Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Bonus/anciennitet

Læs mere

Fastpræmieordning

Læs mere

Rødt & grønt kort

Læs mere

Ind- & omregistrering

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os