Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

KASKOFORSIKRING


Generelt om kaskoforsikring til bil

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi en god og attraktiv bilforsikring med kasko som dækning.

Som bilejer kan det være en god idé at overveje en bilforsikring med kaskodækning. Hvis du har valgt at tegne en kaskoforsikring på din bil, vil du være økonomisk sikret i tilfælde af, at du eksempelvis bliver involveret i et trafikuheld, hvor din bil bliver beskadiget.

Hvis du ikke vælger at tegne en kaskoforsikring til din bil, vil du selv være ansvarlig for at dække de udgifter, som måtte være i forbindelse med tyveri af og fra din bil, brand i bilen, samt hvis din bil bliver udsat for hærværk. Uden kasko som dækning til din bilforsikring vil du også selv skulle dække skaderne på din bil, hvis den er involveret i et færdselsuheld eller de skader, du selv måtte komme til at lave på bilen.

Er det lovpligtigt at have kaskoforsikring på sin bil?

Nej, det er ikke lovpligtigt at have kaskoforsikring på sin bil. Du er ikke forpligtiget til at tegne en kaskoforsikring til din bil, som du ifølge Færdselsloven er forpligtiget til at tegne en ansvarsforsikring til din bil.

Selvom det ikke er lovpligtigt at tegne kasko som dækning til sin bilforsikring, kan det alligevel være en rigtig god idé. Om man skal tegne en kaskoforsikring eller ej, bør altid vurderes i forhold til bilens værdi.

Herudover er det vigtigt at huske, at hvis du har lånt penge af banken for at kunne købe bilen, kan din bank stille et krav om, at du tegner en kaskoforsikring til din bil.

Leaser du din bil, er det også oftest et krav, at du selv tegner en bilforsikring, som indeholder dækning for kaskoskader.

Hvem er dækket af kaskoforsikringen til din bil hos NEXT Forsikring?

Kaskoforsikringen gør sig gældende for enhver, der med din tilladelse gør brug af din bil. Dette vil i praksis sige, at kaskodækningen er gældende uanset, om det er dig som bilejer, der er fører, eller det er en anden person, der kører bilen med din tilladelse.

Hvorfor kan kaskoforsikring være en god idé at tegne som dækning til sin bilforsikring?

Der er bestemt ingen tvivl om, at en kaskoforsikring kan være en rigtig god idé at få tegnet til sin bilforsikring, da man ellers kan risikere at stå tilbage med store regninger i forbindelse med skader på sin bil. Sådanne udgifter kan eksempelvis være i tilfælde af, at bilen har været udsat for hærværk, tyveri af selve bilen, eller at bilen har været involveret i et trafikuheld eller lignende.

Det vil sige, at hvis man ikke har tegnet en bilforsikring med kaskodækning, vil man altså selv skulle dække skader på egen bil, hvor der ikke findes en ansvarlig modpart.

Kaskoforsikring hos NEXT Forsikring: Automatisk dækning for vejhjælp i udlandet og gratis reparation af stenslag på glas

Kaskoforsikring hos NEXT Forsikring: Dækning ved vejhjælp i udlandet

Når du har valgt at tegne kasko som dækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring, så er du automatisk dækket i forhold til vejhjælp under det røde kort, når du kører i din bil udenfor de danske grænser. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad det røde kort dækker, når du kører med din bil i udlandet, samt hvilke geografiske områder, som er inkluderet i ordningen under det røde kort, kan du finde informationen her.

Kaskoforsikring hos NEXT Forsikring: Gratis reparation af stenslag på glas

Med en kaskoforsikring hos NEXT Forsikring vil det være helt gratis for dig, hvis du skulle være så uheldig at få et stenslag på en af bilens glasdele, som kan repareres. Det vil sige, at du ikke skal betale selvrisiko ved stenslag på glas, hvis stenslaget kan laves, og ruden ikke skal skiftes.

Billig kaskoforsikring til din bil hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på kaskoforsikringen til deres bil. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste kaskoforsikringer. Dette gør vi uden at gå på kompromis med den gode dækning på bilforsikringen. Ved at tegne en bilforsikring med kaskodækning hos os vil du være dækket økonomisk i tilfælde af, at der måtte ske skader på din bil.

Beregn en pris på kaskoforsikringen til din bil hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvilken form for kaskoforsikring vi kan tilbyde til din bil her hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på en kaskoforsikring til din bil. På denne måde skal du nemlig ikke bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på kaskoforsikringen til din bil, der samtidige dækker netop dine behov.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os