Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

KASKOFORSIKRING


Kaskoforsikring

Som bilejer kan det være en god idé at overveje en bilforsikring med kaskodækning. Såfremt du har valgt at tegne en kaskoforsikring på din bil, vil du være økonomisk sikret i tilfælde af, at du eksempelvis bliver involveret i et trafikuheld, hvor din bil bliver beskadiget.

Er det lovpligtigt at have kaskoforsikring på sin bil?

Kaskoforsikring er ikke et lovkrav på samme vis som en ansvarsforsikring, og du behøver altså derfor ikke at tegne en kaskoforsikring på din bil.

Selvom det ikke er lovpligtigt, kan det dog alligevel være en rigtig god idé at tegne en kaskoforsikring på sin bil. Hvorvidt det er en god idé at tegne en kaskoforsikring, bør altid vurderes i forhold til bilens værdi.

Det er desuden værd at bemærke, at hvis man har lånt penge til sin bil i banken, kan din bank stille et krav om, at du tegner en kaskodækning.

Leaser du din bil, er det også oftest et krav, at du selv tegner en bilforsikring inkl. kaskodækning.

Hvem er dækket af en kaskoforsikring?

Kaskoforsikring gør sig gældende for enhver, der med din tilladelse gør brug af din bil. Dette vil i praksis sige, at kaskodækningen er gældende uanset, om det er dig som bilejer, der er fører, eller det er en anden person, der kører bilen med din tilladelse.

Hvorfor kan kaskoforsikring være en god idé?

Der er bestemt ingen tvivl om, at kaskoforsikring kan være en rigtig god idé at få på sin bil, da man ellers kan risikere at stå tilbage med store regninger på sin bil bl.a. i tilfælde af, at bilen har været udsat for hærværk eller i tilfælde af, at bilen har været involveret i et trafikuheld eller lignende.

Såfremt man ikke har tegnet en bilforsikring med kaskodækning, vil man altså selv skulle dække skader på egen bil, hvor der ikke findes en ansvarlig modpart.

Find billig bilforsikring med kaskoforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har du mulighed for at tegne en billig bilforsikring med kaskodækning. Ved at tegne en bilforsikring med kaskodækning hos os vil du være dækket økonomisk i tilfælde af, at der måtte ske skader på din bil.


Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?

Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os