Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

IND- & OMREGISTRERING


Ind- & omregistrering

Nu skal du ikke længere bruge et forsikringsbevis til at ind- eller omregistrere din bil. Det kan nu gøres online på Skats hjemmeside, www.skat.dk, eller det kan gøres direkte ved din bilforhandler eller synshal.

OBS! Da NEXT er et forsikringsagentur under NEM Forsikring, skal du huske, at bilen skal forsikres hos NEM Forsikring, da NEXT ikke figurerer som et selvstændigt selskab hos Skat. Selskabskoden er 035.

Er du eksisterende kunde hos NEXT, skal du besøge dit selvbetjeningsunivers og oprette et tilbud på den nye bil. Så kan vi automatisk udstede forsikringen, når vi modtager besked fra Skat.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?

Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Bonus/anciennitet

Læs mere

Fastpræmieordning

Læs mere

Rødt & grønt kort

Læs mere

Ind- & omregistrering

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os