Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

FØRERULYKKESFORSIKRING


Førerulykke

En bilforsikring med førerulykke dækker personen, som kører bilen, hvis denne person kommer ud for et ulykkestilfælde med den forsikrede bil. Forsikringen går ind og dækker, hvis føreren af bilen kommer til skade i et uheld, hvor det ikke er muligt at få erstatning fra en ansvarlig modpart eller en anden dækkende forsikring såsom en ansvarsforsikring eller en lovpligtig arbejdsskadeforsikring.

Hvis du eksempelvis kører i din bil og kommer ud for et solouheld, hvor du har haft et sammenstød med et autoværn, eller hvor du er kørt i grøften, fordi det er glat, så vil en førerulykkesforsikring dække skaderne på dig. Det vil sige, at du vil få udbetalt erstatning, hvis der bliver konstateret et varigt mén på 10% eller derover forårsaget af ulykken i den forsikrede bil.

En førerulykkesforsikring vil også gå ind og udbetale erstatning ved uheld, hvor der konstateres et varigt mén på 10% eller derover, til en anden fører end dig, hvis du har givet føreren lov til at låne den forsikrede bil.

Dækningen førerulykke indeholder disse standardsummer:

Invaliditetssum: 350.000 kr.
Dødsfaldssummen: 350.000 kr.

Dødfaldssummen i en førerulykkesforsikring udbetales kun, hvis den afdøde fører efterlader sig enten en ægtefælle eller en samlevende (efter definition i arvelovens § 88), som vil modtage denne sum som erstatning, hvis føreren dør som følge af et uheld i den forsikrede bil.

En bilforsikring med førerulykke kan være fornuftigt at tegne

Der er bestemt ingen tvivl om, at det som bilejer kan være en rigtig god ide at tegne førerulykke som dækning til sin bilforsikring. Den lovpligtige ansvarsforsikring til bilen og andre dækninger så som en kaskoforsikring, der kan tegnes til bilen, dækker nemlig ikke personskader på selve føreren af bilen. Den lovpligtige ansvarsforsikring til bilen vil ved et solouheld gå ind og dække personskader på eventuelle passagerer i bilen, og en kaskoforsikring vil gå ind og dække skaderne, der er sket ved uheldet, på selve bilen. En bilforsikring uden førerulykkesforsikring vil altså ikke dække skade på føreren af bilen ved uheld med mindre, at føreren i forvejen har en traditionel ulykkesforsikring.

Billig bilforsikring med dækning ved førerulykke hos NEXT Forsikring

Såfremt du vælger at tegne en bilforsikring hos NEXT Forsikring, vil der være gode muligheder for at få en god bilforsikring med dækning ved førerulykke til en billig pris.

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os