Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

ANSVARSFORSIKRING


Ansvarsforsikring

Når man er bilejer i Danmark, er man forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring på sin bil. En ansvarsforsikring er den type af forsikring, der dækker de skader, som man måtte forvolde på andre mennesker eller på andre menneskers ting i trafikken.

Er ansvarsforsikring lovpligtigt at have på sin bil?

Ja, ifølge Færdselsloven er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på sin bil i Danmark. Man er som bilist forpligtiget til at tegne en ansvarsforsikring uanset, hvilken type af bil som man er i besiddelse af, så længe bilen er monteret med nummerplader.

Hvad dækker ansvarsforsikringen?

  • Skader din bil måtte forvolde på andre personer
  • Skader din bil måtte forvolde på andre personers ting

Få en billig bilforsikring med ansvar hos NEXT Forsikring

Du har hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en billig bilforsikring, som vil dække de skader, som du måtte komme til at forvolde på andre mennesker eller på andre menneskers ting i trafikken.


Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?

Da jeg havde købt ny bil og skulle havde en ny forsikring. Undersøgte jeg markede og fandt frem til next forsikring. Jeg blev positiv overrasket over hjemmesiden opbygning. Jeg fandt den forsikring jeg skulle have og til en bedre pris en nogen af de andre selvskaberne kunne levere. Det at man klare sig selv online tiltaler mig meget og har man brug for hjælp går man på chatten hvor der sidder nogle god medarbejder og hjælper en.

Carsten Kilde

Fredericia, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os