Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Forsikringer sammenligning

Forsikringer sammenligning

Det kan være en rigtig god idé at sammenligne priserne på sine forsikringer, da der kan være stor forskel på, hvor meget eller lidt man skal give for forsikringer hos danske forsikringsselskaber og forsikringsformidlere.

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi nogle af markedets absolut bedste priser på en lang række forskellige typer af forsikringer – herunder forsikring af:

  • Hus
  • Indbo
  • Ulykke
  • Bil
  • Hund

Du har med andre ord mulighed for at få tegnet en række forskellige forsikringsløsninger hos os – og til attraktive priser.

I 2015 har Forbrugerrådet Tænk kåret NEXT Forsikrings bilforsikring til at være ”Bedst i test”.

I forbindelse med sammenligning af forsikringer blev der i denne forbindelse blandt andet kigget på prisniveau og dækninger, hvilket er et af de steder, hvor NEXT Forsikring adskiller sig væsentligt fra mange andre danske forsikringsselskaber og forsikringsformidlere ved ganske enkelt at kunne tilbyde gode og dækkende forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Forsikringer sammenligning - dette skal du være opmærksom på

Ved sammenligning af forsikringer er der et par forskellige ting, som du altid bør have med i baghovedet, når du sammenligner priserne. Først og fremmest er det væsentligt at huske på, at der kan være varierende priser hos danske forsikringsselskaber og forsikringsformidlere generelt, hvilket betyder, at forsikringer med de samme dækninger godt kan koste to vidt forskellige beløb.

Dog er det samtidig også værd at huske på, at der dog sagtens kan være stor forskel på, hvilke dækninger der vil være, når man tegner en forsikring. Det er nemlig ikke altid sådan, at der vil være de samme dækninger hos alle forsikringsselskaber og forsikringsformidlere, og det er derfor i høj grad noget, som du bør holde godt øje med.

Beregn dine forsikringspriser i dag på next.dk

Hos NEXT Forsikring har vi lavet en smart beregner, der gør det muligt for dig at beregne dine priser på forsikringer let og hurtigt. I forbindelse med prisberegningen har du ligeledes mulighed for selv at tilpasse din forsikring, så du får netop de dækninger, du gerne vil have.

Beregn dine forsikringspriser via next.dk i dag let, hurtigt og enkelt.

Se mere om hvordan du beregner dine forsikringspriser her:


Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK