Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Forsikringer bil

Forsikringer bil

Leder du efter en forsikring til din bil? Forsikringer til biler har vi hos NEXT Forsikring stor erfaring indenfor, og du kan hos os tegne en forsikring til din bil til en yderst favorabel pris.

Når en bilforsikring skal tegnes, er der et par forskellige ting, som man skal gøre sig nogle overvejelser om. Først og fremmest er det væsentligt at beslutte sig for, om man udelukkende ønsker at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring, eller man både ønsker en ansvarsforsikring samt kaskoforsikring af sin bil.

Forsikringer bil – hvad er lovpligtigt?

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, som går ind og dækker de omkostninger, der eventuelt måtte forekomme i forbindelse med, at du måtte komme til at lave skader på andre mennesker eller på andre menneskers køretøjer eller ting.

Alle motoriserede køretøjer i Danmark skal have den lovpligtige ansvarsforsikring. Herudover kan man vælge at tilkøbe dækninger til bilen, som eksempelvis kaskodækning, hvor de skader man måtte få påført sin egen bil også vil blive dækket.

Hvis din egen bil kommer til skade, og du blot har en lovpligtig ansvarsforsikring uden kaskodækning, vil skaderne ikke blive betalt af dit forsikringsselskab. Dette vil kræve, at du har tegnet din forsikring med kaskodækning.

Typisk vil en bilforsikring med kaskodækning koste en smule mere, end hvis du blot valgte den lovpligtige ansvarsforsikring.

Hos NEXT Forsikring har du både mulighed for at tegne forsikringer bil med og uden kaskodækning.

Hvilke faktorer afgør prisen på min bilforsikring?

Såfremt du ønsker at få tegnet en bilforsikring, skal du være klar over, at der vil være en række forskellige væsentlige ting, der kan have meget at sige i forhold til den pris, du skal betale for din forsikring.

Nogle af de ting, som i særlig grad er medvirkende til at påvirke prisen på forsikringer bil, er følgende:

  • Biltype
  • Alder på brugeren
  • Bopæl
  • Brugerens kørselserfaring

Blandt andet ud fra ovennævnte punkter bliver der fastsat en pris på ens bilforsikring.

Dog er det væsentligt at huske på, at der kan være øvrige ting, der også kan spille en afgørende rolle for prisen – blandt andet dine ønsker omkring dækning.

Når forsikring til bilen skal tegnes, så er det nemlig muligt for dig som bilejer selv at skræddersy en løsning, hvor du vil få de dækninger, du ønsker.

Forsikring til bilen kan du beregne let og hurtigt via vores brugervenlige og nemme beregner på next.dk.

Se hvor nemt det er at beregne forsikringer bil her:


BEREGN BILFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK