Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Indboforsikring studerende

Indboforsikring studerende

Er du på udkig efter en forsikring til unge, hvor du får meget ud af dine penge, er NEXT Forsikring det helt rigtige sted for dig. Her har du mulighed for at finde favorable priser på forsikring til unge.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer af forsikringer til unge:

  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Bilforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Hundeforsikring

Med andre ord har du som ung mulighed for at få fuld dækning på en lang række områder hos NEXT Forsikring, og vi kan tilbyde alle ovenævnte typer af forsikringer til særdeles konkurrencedygtige priser.

Gode priser på forsikring til unge

For dig som forbruger er det naturligvis attraktivt at tegne forsikring et af de steder, hvor man får mest muligt ud af sine penge. I 2015 er NEXT Forsikrings bilforsikring kåret som værende ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

Vi er et atypisk selskab, da vi lægger stor vægt på at være konkurrencedygtige og ikke mindst at kunne tilbyde kundetilpassede løsninger, hvor du som kunde har mulighed for selv at sammensætte din forsikring således, du får netop de dækninger, som du mener, at du har behov for. Derudover tilbyder vi altid gebyrfri månedlig betaling, så du undgår store årlige regninger.

Beregn dine forsikringspriser hurtigt og enkelt nu

På next.dk er det let og hurtigt at beregne dine forsikringspriser via vores enkelte og nemme beregner. Her skal du blot indtaste nogle af dine oplysninger, hvorefter du vil få oplyst priserne på de enkelte forsikringsløsninger. Du kan hos os selv sammensætte din forsikring, således den passer til netop dig – og dermed kan du også selv være med til at påvirke prisen på den forsikring, du tegner.

Ønsker du at finde de bedste og mest attraktive priser på forsikring til unge, kan du med fordel benytte dig af vores nemme og praktiske beregner nu. Du skal blot indtaste få oplysninger, hvorefter du kan finde forskellige priser på forsikring til unge, som specifikt passer til dine ønsker og behov.

Se mere om NEXT Forsikring er her:


Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK