Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Forsikring pris

Forsikring pris

Ønsker du at finde den bedste pris på din forsikring, når du skal forsikre bil, hus, indbo mm.?

Hos NEXT Forsikring har du rig mulighed for at finde knivskarpe priser på mange forskellige typer af forsikringer og der kan i mange tilfælde være tusindvis af kroner at spare ved at skifte til NEXT Forsikring, da vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på et hav af forsikringer.

Hvilke faktorer påvirker en forsikring pris?

Når en forsikring skal tegnes, skal man regne med, at der kan være en række forskellige faktorer, som kan spille en meget afgørende rolle for den pris, der skal betales for en forsikring.

Skal du eksempelvis have forsikret en bil, er nogle af de mest væsentlige faktorer din alder, din bopæl, biltype samt din kørselserfaring, mens der indenfor andre typer af forsikringer kan være andre faktorer, som spiller en væsentlig rolle.

Er du eksempelvis på jagt efter en hus- eller indboforsikring kan en væsentlig faktor for din pris være din bopæl samt værdien af din bolig eller dit indbo.

Få en skræddersyet forsikringsløsning hos NEXT og spar penge

Hvis du vælger at blive forsikret igennem NEXT Forsikring, vil du have mulighed for at spare mange penge i forbindelse med, at du tegner din forsikring hos os. Vi tilbyder nemlig skræddersyede forsikringsløsninger, hvor du kun betaler for de dækninger, du ønsker, og det gør det muligt for dig som privatperson at blive forsikret til særdeles attraktive priser.

Vi har lavet en nem og smart beregner på next.dk, som gør det muligt for dig at finde din forsikring til en attraktiv pris på baggrund af de dækninger, som du har brug for.

Find din forsikring pris hos NEXT Forsikring i dag

Beregning af forsikring har du mulighed for at gøre let og hurtigt via next.dk. Vi har lavet en beregner, som gør det muligt for dig at få et godt overblik over, hvor billigt du som privatperson har mulighed for at tegne en forsikring hos NEXT Forsikring.

Har du spørgsmål til din forsikring pris, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os vis vores online chat og kontaktformular på next.dk, og du kan også altid skrive en mail til mail@next.dk, så skal vi nok sørge for at gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Se mere om hvordan du får en forsikring pris hos os her:


Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK