Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Forsikring på bil

Forsikring på bil

Når man skal have forsikring på bil, så er det i særlig grad vigtigt, at man sørger for at finde sig en forsikring til en fornuftig pris. Der kan være meget forskellige priser at finde på forsikring af bil, og det er derfor mere end vigtigt, at du som bilejer altid sørger for at se dig godt for, så du er sikker på at vælge den rette løsning.

Hvilke ting har betydning for priserne på en bilforsikring?

Er man på jagt efter en bilforsikring, og ønsker man en fornuftig pris, så skal man regne med, at et forsikringsselskab udregner prisen på baggrund af en række forskellige oplysninger omkring bilejer samt den bil, der skal forsikres. Nogle af de væsentligste ting, der kigges på er blandt andet:

  • Hvilken type af bil der skal forsikres?
  • Hvor gammel er brugeren af bilen?
  • Hvor lang tid har brugeren haft kørekort?
  • Hvor er brugeren bosat?
  • Hvor lang tid har brugeren kørt uden skader?

Disse ting har en meget betydningsfuld indflydelse på, hvor meget du skal af med for at få din bil forsikret.

Prisen på en bilforsikring kan dog også være afhængig af en andre meget væsentlig ting – nemlig om bilejer udelukkende ønsker ansvarsforsikring, eller der også ønskes kaskoforsikring.

Vil man som bilejer gerne både have ansvars- og kaskoforsikring på bilen, skal man regne med at dette typisk vil koste mere, end hvis der blot er tale om den lovpligtige ansvarsforsikring.

Forsikring på bil – beregn din pris nu

Vil du gerne beregne prisen på en bilforsikring nemt og hurtigt, kan du let og enkelt gøre dette via vores online beregner på next.dk, hvor du blot skal indtaste dine oplysninger, hvorefter du kan få et overblik over, hvad det vil koste dig at få din bil forsikret. Beregn priserne på forsikring på bil netop nu, og spar penge gennem NEXT Forsikring.

Se hvor det er at få forsikring på bil hos NEXT Forsikring:


BEREGN BILFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK