Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Indboforsikring pris

Indboforsikring pris

Hvis du gerne vil have den bedste og billigste indboforsikring, er det vigtigt at vælge den helt rette løsning, som både dækker dine behov, og som samtidig ligger indenfor dit budget.

Hvis du er på jagt efter den billigste indboforsikring, som gør, at du er ordentligt dækket samtidig med, at du som forbruger får en fornuftig pris, er NEXT Forsikring det helt rigtige sted at tegne en indboforsikring.

Hvad dækker en indboforsikring?

En indboforsikring dækker som udgangspunkt de ting, du har i din bolig. Man kan sige, at forsikringen dækker alle de ting, der vil falde ud, hvis du kunne vende din bolig på hovedet. Med andre ord dækker indboforsikringen alt lige fra møbler til tøj, elektronik, musikinstrumenter og alle andre ting, der måtte være i din bolig i tilfælde af skader ved:

  • Brand
  • Tyveri
  • Vandskader

Udover at man med en indboforsikring er dækket i tilfælde af skader, der måtte blive forvoldt på ens egne ting, vil en sådan forsikring desuden også indeholde en ansvarsdækning, som vil gå ind og dække skader, som man måtte forvolde på andre mennesker eller deres ting – eksempelvis hvis du går over vejen uden at se dig for, og du derved kommer til at vælte en cyklist, som kommer alvorligt til skade, eller hvis dit barn kommer til at skyde en fodbold ind i naboens vindue.

Sammensæt selv dækninger i din forsikring efter behov

Det er ikke alle indboforsikringer, der nødvendigvis dækker det samme. Der kan være stor forskel på, hvilke konkrete dækninger der er en del af en indboforsikring. Det er derfor vigtigt for dig som forbruger både at holde øje med pris såvel som de konkrete dækninger, der vil være i forbindelse med, at man tegner en forsikring.

Find den bedste og billigste indboforsikring her

På next.dk har du mulighed for at beregne din pris på en indboforsikring let og hurtigt. Vi har lavet en nem og praktisk beregner, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt at få et overblik over, hvor meget det vil koste dig at blive indboforsikret gennem os. Find den billigste indboforsikring hos NEXT Forsikring i dag.


BEREGN INDBOFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK