Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Billig bilforsikring over 25

Billig bilforsikring over 25

Er du på udkig efter en billig bilforsikring over 25 år, vil der være gode muligheder for at finde et godt tilbud på en forsikring af din bil igennem NEXT Forsikring. Vi tilbyder billige bilforsikringer til bilister over 25 år, der ønsker en god og billig forsikring af deres bil – både med og uden kaskodækning.

Hvad påvirker priserne på en bilforsikring over 25 år?

Når man ønsker at få taget en forsikring af sin bil, når man er over 25 år, er der en række ting, som kan spille en meget afgørende rolle for den pris, der skal betales.

Væsentlige faktorer for forsikringspriserne er blandt andet:

  • Din alder
  • Din bopæl
  • Biltype
  • Kørselserfaring

Ovennævnte 4 parametre er nogle af de absolut mest væsentlige faktorer, som er med til at afgøre prisen på en bilforsikring for dig, som er over 25 år.

Hos NEXT Forsikring har du som bilejer mulighed for at tegne en forsikring af din bil til en pris, der er yderst favorabel. Vores bilforsikring blev kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk i juni 2015 på grund af vores konkurrencedygtige priser og gode forsikringsdækning.

Vælger du en billig bilforsikring over 25 fra NEXT Forsikring, har du desuden mulighed for at lave en byg-selv løsning, som vil gøre det muligt for dig at vælge, hvilke dækninger du gerne vil have skal være en del af din bilforsikring.

Byg-selv bilforsikring tilpasset netop dig (Byg-selv bilforsikring tilpasset til netop dig)

Hos Next Forsikring har du mulighed for at få en byg-selv bilforsikring, som specifikt er tilpasset netop de ønsker og behov, som du måtte have.

Ønsker du at finde den præcise pris på en forsikring af din bil, kan du med stor fordel gå ind på next.dk, hvor du let og hurtigt kan benytte dig af vores smarte og praktiske beregner, som gør det muligt for dig at finde frem til den nøjagtige pris på en forsikring af netop din bil.

Se hvordan du får en billig bilforsikring over 25 her:


BEREGN BILFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK