Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Billig forsikring bil

Billig forsikring bil

Søger du en billig bilforsikring? Hos NEXT Forsikring har du mulighed for at tegne en billig bilforsikring både med ansvar- og kaskodækning. Vi forsikrer de fleste biltyper og tilbyder nogle af markedets bedste og mest konkurrencedygtige priser på bilforsikringer.

Hvad er afgørende for prisen på en bilforsikring?

For at få en billig bilforsikring er der en række væsentlige ting, som kan have en meget afgørende betydning for den pris, du skal betale:

  • Hvor gammel er du?
  • I hvilken landsdel er du bosiddende?
  • Hvilken bil har du?
  • Hvor meget kørselserfaring har du?
  • Har du kørt i en længere årrække uden skader?

Når en pris på en bilforsikring skal fastsættes, så er det som oftest ovenstående punkter, der bliver kigget på, men det er bestemt også i høj grad, om du som bilejer ønsker udelukkende at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring, eller om du også ønsker at få kaskodækning på din bil.

Hvad er forskellen på ansvars- og kaskoforsikring?

En ansvarsforsikring er lovpligtig for alle bilejere og dækker de skader, som du forvolder enten på andre mennesker eller på andre menneskers ting. Skulle du eksempelvis ende i et trafikuheld, hvor en anden person kommer alvorligt til skade, kan du blive pålagt at skulle betale store summer i erstatning. Såfremt du har tegnet en ansvarsforsikring, vil dit forsikringsselskab gå ind og dække dette.

Kaskoforsikringen er kort og godt en dækning, som sikrer dig økonomisk, hvis du eller andre påfører dit køretøj en skade. Bliver din bil udsat for hærværk, eller kommer du til at køre ind i en mur, vil du med kaskodækning få dækket de skader, der måtte være påført dit køretøj.

Uanset om du udelukkende ønsker en lovpligtig ansvarsforsikring, eller du også ønsker kaskoforsikring, har du hos NEXT Forsikring mulighed for at tegne en god og billig forsikring bil.

Beregn din pris på en billig bil forsikring nu

Hvis du gerne vil finde dig et godt tilbud på en god og billig forsikring til din bil, kan du med fordel benytte dig af den nemme og praktiske beregner, som du kan finde på next.dk. Det er nemt og gratis at beregne prisen på en forsikring til din bil.

Se hvor nemt det er at beregne billig forsikring bil hos NEXT Forsikring:


BEREGN BILFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK