Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Billig ansvarsforsikring

Billig ansvarsforsikring

Er du på jagt efter en billig ansvarsforsikring til din bil? Hos NEXT Forsikring kan du tegne en billig ansvarsforsikring uanset din alder, biltype, bopæl og kørselserfaring.

Vi tilbyder gode og billige bilforsikringer og er blandt andet, i 2015, blevet kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

Hos NEXT Forsikring kan du tegne en billig ansvarsforsikring, som dækker dit ansvar som fører af et motoriseret køretøj.

Hvis du bliver involveret i et trafikuheld, hvor der forvoldes skade på andre mennesker eller andre menneskers ting, vil din ansvarsforsikring dække de skader, som du måtte have lavet.

Er man ikke dækket af en ansvarsforsikring, kan man risikere at stå i en meget uheldig situation, hvor man personligt kan blive gjort økonomisk ansvarlig og blive pålagt at skulle betale store summer i erstatning. Det er derfor meget vigtigt, at man som ejer af et motoriseret køretøj sørger for at tegne en lovpligtig forsikring.

Hvad påvirker prisen på denne type af forsikring?

Når man som bilejer skal tegne sig en forsikring, skal man være klar over, at der er en række forskellige ting, som kan have meget at sige for den endelige pris, der skal betales for en forsikring.

De mest afgørende faktorer for prisen på din ansvarsforsikring er blandt andet:

  • Hvor mange års kørselserfaring du har
  • Hvilken bil du har
  • Din bopæl
  • Din alder

De ovennævnte 4 ting er alle væsentlige faktorer, som spiller en stor rolle i forhold til, hvor meget du som forbruger skal betale for din ansvarsforsikring.

Ønsker du en billig ansvarsforsikring er der rig mulighed for at få dette igennem next.dk uanset alder, bopæl, kørselserfaring og biltype, da vi tilbyder nogle af markedets bedste priser på bilforsikringer.

Køb en billig ansvarsforsikring hos next.dk i dag

Ønsker du at købe en billig ansvarsforsikring gennem next.dk, vil der være rig mulighed for dette. Vi tilbyder forsikringer, som dækker dig i tilfælde af, at uheldet skulle være ude. Via next.dk kan du nemt, let og hurtigt beregne en pris på forsikring af netop din bil.

Se hvor nemt du køber en bilforsikring med ansvarsforsikring her:


BEREGN BILFORSIKRING
Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK