Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her
Artikler

Før I tager afsted, så vær opmærksom på:

Antal km.

Antal km. på bilforsikring

Tjek, om det årlige kørselsbehov, du har valgt til din bilforsikring er dækkende, inden dig og familien drager af sted på bilferie.

Rødt kort

Det røde kort

Advarsel

Dækker kun, hvis du har kasko som dækning til din bilforsikring.

Har din bil en kaskoforsikring, er du dækket af det røde kort i forhold til bl.a. vejhjælp, når du kører på ferie i Europa. Det røde kort kan med fordel hentes som app til iOS og Android, så slipper du for papir og kan med få klik tilkalde hjælp, hvis du får brug for assistance under bilferien (OBS! Kan kun bruges, hvis du har kasko som dækning til din bilforsikring).

Vejhjælpskort

Vejhjælpskort

Advarsel

Hvis du har vejhjælp som dækning til din bilforsikring.

Har du vejhjælp som dækning til bilforsikringen hos NEXT Forsikring, er du dækket ind, hvis du skulle få problemer med bilen, når du kører i Danmark og det øvrige Europa.

Grønt kort

Det grønne kort

Det grønne kort er et bevis på, at bilen, du kører på ferie i, har den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er vigtigt at have det grønne kort med sig i bilen, hvis man kører i visse lande i Europa. Læs mere under mest stillede spørgsmål.

Det blå sygesikringskort

Det blå sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort er bevis på, at du har ret til behandling på samme vilkår som de borgere, der bor i det land, du er på ferie i. Det blå EU-sygesikringskort kan bestilles til dig og familien på borger.dk.

Rejsekort

Rejsekort

Et kort du kan have med dig på din rejse, hvis du har rejseforsikring som dækning til din indboforsikring. På denne måde har du altid oplysningerne til SOS Internationals vagtcentral, der har åbent 24 timer i døgnet.

Sker der noget på rejsen:

Ingen håber, at man får problemer med sin bil, når man kører på eller hjem fra ferie med familien. Hvis du har kasko på din bilforsikring, er du dækket af det røde kort i forhold til vejhjælp i Europa bortset fra Danmark. Men, hvad skal du gøre, hvis bilen giver problemer på vej til eller på vej hjem fra din bilferie med familien? Eller hvis dig og din familie er uheldige og er involveret i et færdselsuheld på de Europæiske veje?

1
Rødt kort step 1 Find mobilen frem, og åbn SOS Internationals app ’Rødt kort’.
2
Rødt kort step 2 Nu kan du tilkalde vejhjælp med et enkelt klik (appen ved via din smartphones GPS og tiladte lokalitetstjeneste præsict, hvorhenne i Europa du befinder dig).
3
Rødt kort step 3 Foruden at kunne tilkalde vejhjælp kan du via appen ’Rødt kort’ også finde vigtige telefonnumre, du kan ringe til, hvis du kommer i nød på vej til eller hjem fra din bilferie.

Hent SOS Rødt Kort app her:
Mest stillede spørgsmål

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK