Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

Frontend-udvikler med
kendskab til Angular søges

NEXT Forsikring A/S søger en Frontend-udvikler med kendskab til Angular til at hjælpe med at videreudvikle forsikringsbranchens mest brugervenlige forsikringsløsning.


Dit nye job


Har du erfaring med frontend fra et tidligere job, hvor du har brugt Angular eller lignende, og kan du ud fra et mockup, leveret af vores designer, skrive god og ren frontend-kode - så er det dig, vi søger!

Som frontender hos NEXT Forsikring er du med til at udvikle innovative kundevenlige forsikringsløsninger, som er på forkant med den teknologiske udvikling. Du bliver en del af et udviklingsteam, som arbejder agilt. Du vil få mangeartede opgaver, som primært omhandler frontend-udvikling af vores egen produktplatform for online forsikring.

Dine kompetencer

Hos NEXT Forsikring vil vi ikke bedømme dig og din ansøgning ud fra, om du har 3-5 års erfaring indenfor frontend, eller om du er nyuddannet frontend-udvikler. Vi lægger derimod vægt på, om du har vilje og en interesse for dit håndværk, da man kan nå langt med disse ting hos os. Du har interesse for at designe og implementere enkle og gennemskuelige løsninger til komplekse problemstillinger. Du er fokuseret, har øje for detaljer og brænder for at skabe innovative løsninger. Du har en naturlig nysgerrighed for, hvad der rører sig inden for relevante teknologier - og du er på forkant med udviklingen af disse.

Du har praktisk erfaring med:

Angular

HTML5

CSS3

Bootstrap

Invision
(prototype værktøj)

Du behøver ikke at have kendskab til Angular for at søge stillingen, selvom det selvfølgelig er et plus, hvis du har. Det vigtigste er, at du er interesseret i at udvide dine kompetencer og brænder for at blive en del af denne rejse hos NEXT Forsikring.

Om NEXT Forsikring

NEXT Forsikring har eksisteret siden 2013 og appellerer til en bred kundeskare - ikke blot de unge. Initiativet er blevet taget godt imod, hvilket blandt andet kan ses på vores Trustpilotscore, som ligger på 9,1. NEXT Forsikring vandt desuden E-handelsprisen i 2016 for bedste B2C i kategorien virksomhed fra 25-75 mio. kr. NEXT Forsikring er startet sammen med NEM Forsikring A/S. NEM Forsikring har mere end 100 års erfaring inden for formidling af forsikringer.


 

Vi tilbyder

Som vores nye kollega bliver du en del af en dynamisk virksomhed. Vi tror på at skubbe grænserne for digitaliseringen af forsikringsbranchen, og vores E-handelspris i 2016 vidner om, at vores strategi fungerer. Du vil få mulighed for at tænke kreativt og løsningsorienteret. Organisationen har en meget flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du til dagligt vil få stor indflydelse på, hvordan next.dk og vores andre forsikringsløsninger bygges op.

Udover oplevelsen ved at være med til at skabe noget stort kan vi tilbyde dig:


En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer

Telefoni og Internet

Kantineordning med morgenmad og frokost

Fitnessordning

En aktiv personaleforening

Pensionsordning og sundhedssikring


Har du spørgsmål eller ønsker mere information, er du meget velkommen til at kontakte os.


Ansøgning skal sendes til job@next.dk. Skriv “Frontend-udvikler ansøgning” i emnefeltet.Ansøg nu

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ansøgningsfrist er 1. marts 2018.


Mød nogle af dine nye kollegaer

Teknologi og brugervenlighed er netop et af de områder, hvor vi adskiller os fra vores konkurrenter.

Med et udviklingshold der hele tiden tænker nyt og optimerer sine processer, har vi allerede nu bevist overfor vores kunder, at vores online løsning fungerer.

Pelle
Direktør

Vores design bringer en helt ny grad af brugervenlighed til forsikringsbranchen, som gør, at vores kunder kan købe og flytte deres forsikringer på få minutter, hvilket ikke har været muligt tidligere.

Men designet er kun halvt færdigt indtil frontenden er fuldført, og er derfor ekstrem vigtig.


Maciej
Design & Marketingansvarlig

Hos os er der rigtig meget frihed til at at afprøve nye teknologier inden for udvikling, og det bærer next.dk også præg af.

Hvis vi finder en ny teknologi, er der ikke langt fra at vi er gået i gang til implementering. Som frontender får man altså derfor lov til rigtig at eksperimentere, og blive endnu dygtigere!

Søren
Udvikler