Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

En ulykkesforsikring til hele familien


Hos NEXT er børn altid gratis forsikret de første 2 år af deres levetid, også selvom det ikke fremgår af policen.


NEXT Ulykkesforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Heltidsdækning

Læs mere

Fritidsdækning

Læs mere

Børnedækning

Læs mere

Behandlingsudgifter

Læs mere

Invaliditetsdækning

Læs mere

Tandskadedækning

Læs mere

Dødsfaldsdækning

Læs mere

Dobbelt Kompensation

Læs mere

Fører af MC/EU-Knallert

Læs mere

Farlig sport

Læs mere

BEREGN ULYKKESFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om vores Ulykkesforsikring?
Deres beregnings system fungerer perfekt og man kan med det samme se præcis hvor meget man kan spare. Syntes virkelig priserne er skarpe og så er jeg også 100% tryg ved at benytte Next.dk - helt bestemt 5 stjerne og anbefalingsværdigt!

Joakim Johnson Kruse

Aarhus, EE

👍 for next.dk, dejligt med online selvbetjening. Og meget nemt at bestille og have overblik over sine forsikringer på nettet.

Lars Mølbæk

Kolding, DK

Godt at vide

BETINGELSER

Læs mere

NYT JOB?

Læs mere

FLERE BØRN - SAMME PRIS

Læs mere

Ulykkesforsikringer, der beskytter dig døgnet rundt

Ingen ved, hvornår der kan ske en ulykke, men hvis det skulle ske, og man får et varigt mén på grund af ulykken, er det en fordel at være dækket af en ulykkesforsikring. Med en ulykkesforsikring fra NEXT kan du få ro i sindet, da du er dækket godt ind, hvis du pådrager dig en skade, som forårsager et varigt mén.

Hos NEXT kan du enten vælge at få heltids- eller fritidsdækning til din ulykkesforsikring. Med en fritidsdækning til din ulykkesforsikring vil du være dækket, hvis du skulle være uheldig at komme til skade, når du ikke er på arbejde. I arbejdstiden er du nemlig dækket af arbejdsgiverens lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Vil du også gerne være dækket af din egen ulykkesforsikring, hvis du skulle komme til skade på jobbet, kan du med fordel tegne en heltidsdækning til din ulykkesforsikring. Det vil nemlig gøre, at du både kan få udbetalt erstatning fra din egen ulykkesforsikring og fra arbejdsgivers forsikring, hvis du skulle komme ud for en arbejdsulykke, der forårsager et varigt mén.

Med en ulykkesforsikring fra NEXT Forsikring, vil du også kunne få hjælp til de udgifter, du måtte have, hvis du selv eller dine tænder er kommet til skade i forbindelse med en ulykke. Hos NEXT er behandlingsudgifter og tandskade nemlig obligatoriske dækninger til din ulykkesforsikring.

Pas på de små

Uanset hvor godt vi beskytter vores børn, kan de risikere at komme til skade. Med hver alder følger nogle nye udfordringer og risici. Vil du være en bekymring mindre, når det kommer til dine børn, så sørg for at tegne en god ulykkesforsikring til dem. Hos NEXT dækker vores ulykkesforsikring med børnedækning alle døgnets timer, hvis dit barn skulle være uheldig at komme ud for en ulykke, der medfører et varigt mén. En børneulykkesforsikring hos NEXT omfatter også altid tandskadedækning.

Sørg for at sikre de efterladte

Tanken om at blive fjernet fra sin familie, ønsker de fleste at undgå. Alligevel kan det være en god idé at forholde sig til denne risiko, da vi ikke kan spå om fremtiden. Personer, der mister en ægtefælde eller forældre, står ofte ikke blot tilbage med den store sorg. Med tabet følger ofte økonomiske bekymringer om, hvorvidt man kan blive i det hjem, familien sammen har skabt. 

Hos NEXT er dødsfaldsdækning et muligt tilvalg til din ulykkesforsikring, der sikrer en erstatning til de efterladte, hvis du skulle dø som følge af et ulykkestilfælde. Skulle det værst tænkelige ske, vil din familie være sikret økonomisk, så de kun skal bekymre sig om at håndtere sorgen. Ifølge arveloven vil erstatningen fra dødsfaldsdækningen altid blive udbetalt til de nærmeste pårørende. Det kan dog være, at du ønsker, at din dødsfaldssum skal udbetales til en bestemt person i tilfælde af, at du dør som følge af en ulykke. Hvis du af en eller anden årsag ønsker, at din dødsfaldssum skal udbetales til en specifik person, har du mulighed for at få skrevet denne person som begunstigede på din ulykkesforsikring her hos NEXT.

Beregn nemt din ulykkesforsikring

Hos NEXT er vi altid klar til at hjælpe dig gennem processen med at beregne og oprette en god ulykkesforsikring, så du og din familie er dækket ind på de områder, I har behov for. Vi hjælper dig meget gerne med at finde frem til, hvilke behov dig og din familie har, og skræddersy en forsikringspakke, der sikrer, at I alle er dækket godt ind, hvis uheldet er ude. 

Her på siden kan du få mere information om, hvad en ulykkesforsikring kan indeholde. Ønsker du en beregning af, hvad en ulykkesforsikring for hele familien hos NEXT ville koste dig, kan du hurtigt og nemt beregne dig frem til en pris her via vores side. Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig via mail og vores online chat, hvis du har spørgsmål undervejs i beregningen, så du får beregnet en ulykkesforsikring, der bedst matcher din families behov.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os