Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

REJSEFORSIKRING


Årsrejseforsikring til hele verdenen

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi en god og attraktiv årsrejseforsikring, der kan tilvælges som et tillæg til indboforsikringen.

Vores rejseforsikring dækker i hele verdenen med undtagelse af private ferierejser i Danmark.

Rejseforsikringen dækker samme personkreds som på indboforsikringen og dækker alle private ferierejser i hele verden på op til 60 dages varighed.

Hvad dækker en rejseforsikring hos NEXT Forsikring?

Rejseforsikringen dækker bl.a. udgifter til:

 • Sygdom og hjemtransport
 • Akut tandlægebehandling
 • Medicin
 • Krisehjælp
 • Overfald
 • Hjemkaldelse
 • Tilkaldelse og sygeledsagelse
 • Bagageforsinkelse
 • Forsinket fremmøde
 • Evakuering
 • Hjemtransport af egen bil

Hvilke rejser dækker rejseforsikringen hos NEXT Forsikring?

Årsrejseforsikringen hos NEXT Forsikring dækker geografisk rejser i Europa og i resten af verdenen dog ikke rejser indenfor de danske grænser. Rejseforsikringen dækker både, når hele familien skal på en privat rejse, men forsikringen dækker også, hvis der er en studerende i husstanden, som skal på studierejse, eller hvis en skoleelev skal ud at rejse med sin skole eller efterskole.

Mere specifikt dækker rejseforsikringen hos NEXT Forsikring følgende rejser:

 • Private ferierejser i udlandet af op til 60 dages varighed
 • Studierejser i udlandet af op til 60 dages varighed, når den forsikrede ikke er meldt til en uddannelsesinstitution i udlandet
 • Skirejser

Vi samarbejder med SOS International i forbindelse med rejseforsikringen

Det er SOS International, som administrerer vores rejseforsikring og derved sikrer dig den bedst mulige assistance, såfremt du skulle være uheldig på ferien.

SOS International har en døgnbemandet alarmcentral med egne læger, sygeplejersker og øvrige specialister, så du kan få hurtig og kompetent rådgivning, så snart uheldet er ude.

Hvis du fx kommer til skade på din ferie og har brug for en læge eller et hospital, så kontakter du blot SOS International, som herefter sørger for at kontakte lokal læge eller sygehus.

Hvad skal du være særlig opmærksom på med en rejseforsikring fra NEXT Forsikring?

Rejseforsikringen dækker kun akut opstået sygdom eller tilskadekomst, så hvis du har eksisterende lidelser, skal du altid sørge for at kontakte SOS International og få en medicinsk forhåndsgodkendelse – læs mere på: https://www.sos.eu/da/selvbetjening/

Billig rejseforsikring som dækning under indboforsikringen hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne pris på deres indboforsikring, hvor man let kan tilvælge en årsrejseforsikring som dækning. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, der betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste indboforsikringer med årsrejseforsikring til hele verdenen. Dette gør vi, uden vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores indboforsikring med rejseforsikring.

Beregn en pris på din indboforsikring med rejseforsikring som dækning hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan beregne en billig indboforsikring, hvortil du kan tilvælge en rejseforsikring, der dækker i hele verdenen. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din indboforsikring med rejseforsikring som dækning. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på din indboforsikring med rejseforsikring som dækning.

Hvad siger vores kunder om vores Indboforsikring?
Jeg hørte om Next forsikring via en TV-reklame. Dagen efter tilmeldte jeg mig og det har bare virket. Det er altid høflige medarbejdere man kommer igennem til via chatten - og der er hurtigt svar. Alt i alt 5 stjerner for jeg kan ikke komme i tanke om noget de kan gøre bedre.

Catarina Nicoline Mandrup Larsen

Sæby, DK

Har kun positivt at sige om NEXT, vi har haft dem i et år og de få gange vi har haft kontakt, har vi altid fået hurtigt svar og en god service..

Tim Pabst

Silkeborg, DK

Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

NEXT Indboforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Privat Ansvar

Læs mere

Privat Indbo

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rejseforsikring

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Læs mere

ID-Sikring

Læs mere

Psykologisk Krisehjælp

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Elektronikdækning

Læs mere

Pludselig skade

Læs mere

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os